Rita Ora és a DEICHMANN Berlinben mutatta be első közös cipőkollekcióját
2019. szeptember 03. írta: persica

Rita Ora és a DEICHMANN Berlinben mutatta be első közös cipőkollekcióját

Európa legnagyobb cipőkereskedője, a DEICHMANN 2019. augusztus végén Berlinben egy exkluzív esemény keretében mutatta be a „Rita Ora for DEICHMANN” kollekciót, amelyre egész Európából érkeztek hírességek és influencerek. A pazar színpadi bemutató mellett a világhírű szupersztár, Rita Ora egy akusztikus mini koncertet is adott. A vendégek bepillantást nyerhettek a #Radiate kampány kulisszatitkaiba és a kampányfilm eredeti szettjében is fotózkodhattak. Továbbá ők láthatták először az új DEICHMANN reklámot, amelyben Rita azt kérdezi a nézőtől, hogy „Hogyan szeretnéd érezni ma magadat?”.

 „Amit viselek, megmutatja, hogyan szeretném érezni magam aznap” – mondta Rita, aki a vállalat tulajdonosával, Heinrich Deichmann-nal büszkén mutatta be a kollekciójukat, amely minden hangulathoz kínál egy tökéletes cipőt. Rita kreatív megközelítést alkalmazott a kollekció összeállítása során, az ő magabiztossága és merész stílusa köszön vissza a cipőmodelleken. A kollekcióban megtalálhatóak a következő szezon legizgalmasabb trend témái: az ezüst vagy arany metálos sneakerek vastag platótalppal, a chunky sneakerek neon díszítésekkel, a bokacsizmák, a fűzős bakancsok, a rockos szegecses-csatos bakancsok, a strasszokkal díszített térd fölé érő zoknicsizmák és a színes hüllő-dombornyomatos csizmák is.

Az eseményen Rita dicsérte a sikeres együttműködést: „Nagy örömömre szolgál, hogy a DEICHMANN-nal dolgozhatok. Szeretek játszani a stílusommal és a divattal, amit a brand is képvisel, és ez teszi az együttműködést tökéletessé. Hihetetlen volt a csapattal együtt dolgozni, és hogy a saját stílusom megjelent a modellek design-ján. A magabiztosság nagyon fontos, és úgy gondolom, hogy azzal kezdődik, hogy egy cipőben jól érezd magad – és szerintem, amit alkottunk, az csodálatosan eléri ezt.”

A bemutató után a vendégek a reklámkampány világpremierjének lehettek részesei. A program megkoronázásaképp pedig a kivételes tehetségű Rita Ora egy exkluzív élő, akusztikus mini koncertet adott, aki erőteljes hangjával és színpadi jelenlétével a közönséget is inspirálta.

A „Backstage Rita Orával” mottó alatt a 150 meghívott vendég nem csak a kollekciót ismerhette meg, de azt is megtapasztalhatta első kézből, mi zajlik a színfalak mögött. A kampány különböző fotó szettjei között készíthettek képeket, így maguk is a kampány részeseivé váltak. A vendégek között ott voltak Sila Sahin, Nadine Menz, Susan Sideropoulos színésznők, Evelyn Burdecki televíziós személyiség, Cheyenne Ochsenknecht modell is és ismert influencerek egész Európából.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1615038154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása