MOSCINO TOY BOY
2019. október 29. írta: persica

MOSCINO TOY BOY

A Moschino bájos női illatának 2019 őszén új társa érkezik, méghozzá egy vad férfi illat formájában, amely a Moschino Toy Boy nevet viseli.

A  Moschino Toy Boy újraértelmezi az eleganciát egy csepp iróniával. Azoknak a férfiaknak szól, akik egyediek, dinamikusak, lelkesek és szenvedélyesek, mégsem félnek felfedni játékos oldalukat.

Az új férfi illat egy merész, feketére lakkozott, fényes mackóalakú üvegben érkezik, melyet az apró ezüst részletek egészítenek ki. A mackófej formájú kupak modern és egyben játékos is.

Ezzel a megnyerő design-nal a Moschino Toy Boy az első számú kiegészítője lesz az őszi/téli szezonnak felébresztve a férfi gyengéd, mégis játékos oldalát. 

A fűszeres-fás-ámbrás illatkategóriába tartozó parfüm fejjegyében az olasz bergamott és a piros gyümölcsök fanyarsága keveredik az indonéziai szerecsendió és a szegfűszeg élénkségével.

Ezt követően a szívjegyben a lenvirág és a magnólia virágossága dominál a kasmír lágyságával. Az illat zárását a haiti vetiver és a borostyán kettőse teszi érzékivé. 

A Moschino Toy Boy elérhető a Müller Parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8215270668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása