Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

Már elérhető a chocoMe exkluzív karácsonyi csokoládékollekciója

2019. november 20. - persica

A chocoMe idén is valóra váltja minden karácsonyi csokoládéálmunkat. A nemzetközileg elismert, díjnyertes csokoládékülönlegességeiről ismert magyar manufaktúra, ínyenc ganache-aival a szaloncukrot is évről-évre kifinomult újraértelmezést ad, és felejthetetlen élménnyé teszi az ünnepi édesség élvezetét.

A chocoMe a 2019-es év legmeghittebb időszakára limitált kiadású, vegyes csokoládé szaloncukor válogatással készül, amelyben a bársonyos csokoládébevonat olyan eszményi ízekkel párosul, mint az izgalmasan fanyar feketeribizli püré, a selymes mandula és mogyoró praliné, amely egy másik ízváltozatban roppanós szárított palacsintatésztával egészül ki. Mennyei ízpárt rejt a Mandula ízesítésű ét- és tejcsokoládé ganache – a szaloncukorköltemények sorát az egzotikus, 66% karibi étcsokoládé és a krémesen finom, 40% tejcsokoládé ganache teszi még teljesebbé.

Az elmaradhatatlan táblás különkiadások sem hiányozhatnak az exkluzív chocoMe-kínálatból: a karácsonyfa formájú desszert-díszítéssel ellátott Valrhona 66% étcsokoládé szegfűszeggel, kandírozott narancshéjjal, szicíliai mandulával életre kelti a karácsony minden jellegzetes, legszebb emlékeket idéző ízvarázslatát. 

A táblás téli ízmámor ezzel nem ér véget: a chocoMe 41% tejcsokoládé fahéjjal, fahéjas-cukros mandulával, szicíliai mandulával, arany mazsolával és szintén karácsonyfa-díszítéssel, maga a legédesebb csábítás és a tökéletes ajándék, csak úgy, mint chocoMe fehércsokoládé mákkal, pekándióval, liofilizált meggydarabkával és karácsonyfával, amely a fehércsokoládé rajongók számára is megkoronázza az ünnepet.

Még több melengető nosztalgiát visznek a hideg napokba és az ünnepi időszakba a chocoMe ősszel debütált forró csokoládé változatai. A Csípős forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, chilivel pezsdítő és krémes különlegesség, a múltidéző hangulatú Fűszeres forró csokoládé étcsokoládéval, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel pedig a lelkünket is felmelegíti. A Sós-karamellás forró csokoládé karamellás tejcsokoládéval, Maldon sóval, Tahiti szigetéről származó vaníliaporral, igazi ellenállhatatlan, ínyenc desszertálom. 

A chocoMe egyedülálló karácsonyi csokoládékollekciója nem csak eszményi ajándékötletekkel szolgál bárki számára – egyszerre kifinomult és mámorító ízei még több örömmel, melegséggel és szenvedéllyel édesítik meg a szeretet ünnepét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8315316292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.