A LEGO Csoport 1 millió LEGO® szettet adományoz rászoruló gyerekeknek
2019. december 09. írta: persica

A LEGO Csoport 1 millió LEGO® szettet adományoz rászoruló gyerekeknek

A Build to Give kampány keretében a LEGO Csoport tavaly több mint 500 000 LEGO® szettet ajándékozott gyerekeknek világszerte. Az idei ünnepi időszakban a vállalat szeretné megduplázni ezt az adományt, és arra kéri az építőket, hogy segítsenek elérni az 1 millió LEGO szettet megcélzó álomhatárt, hogy mosolyt csaljanak a rászoruló gyerekek arcára.

A LEGO® Build to Give kampány során a LEGO Csoport 1 millió LEGO készletet ad olyan gyerekeknek, akik az ünnepeket nehéz és kiszolgáltatott helyzetben töltik. Arra bátorít a LEGO Csoport minden korosztályt, hogy vegyenek részt az ünnepi LEGO díszépítésben. Minden megépített dísz után, amit bevisznek a LEGO üzletek valamelyikébe vagy megosztanak online, a LEGO Csoport egy szettet ajándékoz a kórházakban, gyermekotthonokban és hátrányos helyzetű közösségekben lévő gyerekeknek.

A Build to Give kampányhoz kapcsolódó eseményeket november és december során szervezik. A jó ügy támogatásához bárki csatlakozhat, aki hozzá szeretne járulni az ünnepi hangulat terjesztéséhez. Erre a célra a LEGO rajongók egyaránt használhatják az üzletekben található vagy az otthoni kockáikat. A feladat egyszerű: egy mókás, csinos vagy éppen hóbortos LEGO karácsonyfadísz építése, amit vagy az üzletekben kell bemutatni vagy egy fotó készítése után megosztani a közösségi média felületek egyikén a #BuildToGive hashtag kíséretében, például a LEGO Life platformon.

„Az, hogy idén is meg tudjuk ismételni a tavalyi adományozási programunkat, sőt, hogy terveink szerint meg is duplázzuk azt, olyan eredmény, amire mind nagyon büszkék vagyunk. Melegséggel tölt el minket a világ minden táján résztvevő LEGO építők lelkesedése, akik szép és mókás díszeket építenek a nehéz körülmények között élő gyerekek megsegítésére” – mondta Kathrine Kirk Muff, a LEGO Csoport Társadalmi Felelősségvállalásért felelős alelnöke.

A LEGO szetteket azokban az országokban adományozzák majd, ahol aktív a kampány, illetve ahol a LEGO Csoportnak üzleti központja vagy gyára található.

Magyarországon a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás program szervezésében, az Amigos a gyerekekért Alapítvány és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével jut el több mint 10 000 LEGO játék rászoruló gyerekekhez.

További részletek a helyi jótékonysági partnerekről az alábbi linken érhetők el: LEGO.com/BuildToGive.

A Build to Give számos különböző csatornán aktív december 8-ig:

Minden hivatalos LEGO üzletben, kivéve a New York-i Rockefeller Centerben található üzletet

LEGO által tanúsított üzletekben és viszonteladóknál

Az emberek akár saját otthonukban is csatlakozhatnak a kampányhoz, ha LEGO kockáikból építenek és az arról készített fotót a #BuildToGive hashtaggel megosztják közösségi média csatornáikon vagy a LEGO Life felületén, így azok is hozzáadódnak a közös mennyiséghez

a LEGO munkatársakat bevonó aktivitásokon, ahol a kollégákat arra biztatjuk, hogy építsék meg saját díszeiket, majd osszák meg a többiekkel az eseményen, valamint online is

További aktivitásokat szervezünk több országban a Helyi Közösségi Szerepvállalás programunk keretében

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1815344918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása