2020 Valentin nap: bemutatkozik Bruna Marquezine, az INTIMISSIMI új arca!
2020. február 04. írta: persica

2020 Valentin nap: bemutatkozik Bruna Marquezine, az INTIMISSIMI új arca!

Bruna Marquezine az Intimissimi Valentin napi kampányának arcaként mutatkozik be, mint az olasz fehérnemű márka új arca.

A brazil szépség nem csak a divat világában ismert név, de az amerikai Vouge 2019-ben a top 14 nemzetközi színésze között emlegette, így nem véletlen tehát, hogy az Intimissimi is hamar felfigyelt rá. Bájának és eleganciájának köszönhetően Bruna Marquezine személye tökéletes illik a Valentin napi kollekció különlegességeihez is: gyönyörű, áttetsző darabok, melyek rendkívül nőiesek.

Bruna Reis Maia (született: 1995. augusztus 4., Rio de Janeiro), azaz ismertebb nevén Bruna Marquezine már több mint 15 éves jelentős szerepet tölt be a filmek és a sorozatok világában.

Karrierjét gyerekmodellként kezdte, 5 évesen, ám színésznői karrierje 2003-ban kezdődött, a brazil szappanopera, a Mulheres Apaixonadas egyik szereplőjeként.

A vörös szőnyeges események közkedvelt alakja, de a számos nemzetközi rendezvény közül is kiemelendő a párizsi Fashion Week, illetve a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál

Marquezine influencerként is ismert, hiszen több mint 37 millióan követik mindennapjait az Instagramon is (@brunamarquezine). Nemzetközi ismertségét nemes ügyek segítésére is használja: az IKMR (I Know My Rights) nagykövete, mely humanitárius szervezet menekült családokat támogat Brazíliában.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2415454570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása