Az egyik legnagyobb kozmetikai cég a COTY is kézfertőtlenítők gyártását kezdte el.
2020. április 10. írta: persica

Az egyik legnagyobb kozmetikai cég a COTY is kézfertőtlenítők gyártását kezdte el.

A Coty hidroalkoholos kézfertőtlenítő gyártásba kezdett, melyeket orvosi és sürgősségi szolgáltatóknak adományoz, ezzel támogatva a COVID-19 vírussal szembeni harcot. 

2020. március 25 én a Coty Inc. (NYSE: Coty) New Yorkban bejelentette, hogy megkezdi a hidroalkoholos kézfertőtlenítők gyártását a COVID-19 vírus elleni küzdelemhez. 

A termékek és adományok várhatóan tízezrekhez fognak eljutni hetente. A termékek ingyenesek és azon orvosi és sürgősségi szolgáltatást nyújtó személyek számára kerülnek kiosztásra , akiknek nem áll rendelkezésre elegendő készlet a gyorsan terjedő COVID-19 vírus miatt.

A termékek szintén biztosítottak lesznek azon Coty alkalmazottak számára, akik a fertőtlenítőszereket előállító üzemekben és forgalmazó központokban dolgoznak, valamint egyes kiskereskedelmi ügyfelek gyógyszertári alkalmazottainak is.

Az első kézfertőtlenítők gyártása az Egyesült Államokban és Monacoban lévő gyárakban kezdődtek meg, további gyárak pedig még a héten megkezdhetik a gyártást. A termelés függ az erőforrásoktól, elérhető anyagoktól valamint a helyi kormányzati rendeletektől is.

“Felelősségteljes szépségipari cég ként rendelkezésre bocsátjuk az erőforrásainkat és felszereléseinket, hogy segíteni tudjuk azon közösségeket, akiknek ebben a rendkívüli kihívásokkal teli időszakban

szükségük van rá. ”, mondta Pierre Laubies, Coty CEO. “Büszkék vagyunk arra, hogy , kézfertőtlenítőkkel támogatjuk azokat a bátor szakembereket, akik a frontvonalon harcolnak a COVID-19 ellen.”

Munkatársaink egészsége és biztonsága a legfőbb prioritásunk és minden lehetséges óvintézkedést és elővigyázatosságot megteszünk az egészségük és biztonságuk megőrzése érdekében , miközben ők azon

Közösségek védelméért dolgoznak, melyeket szolgálunk és melyekről gondoskodunk.“ mondta Pierre - André Terisse, Coty COO.

 “Hihetetlenül büszkék vagyunk a munkatársainkra, akik fokozottan hozzájárulnak a koronavírus elleni globális küzdelemhez.”

A Coty Inc.-ről:

A Coty a világ egyik legnagyobb szépségápolási vállalata ikonikus árkák portfóliójával az illatok, dekorkozmetikumok, hajfestékek és hajformázók, valamint bőr és testápolók tekintetében.

A globális piacot tekintve vezető pozícióban áll az illatok terén, másodikként helyezkedik el a professzionális hajfestékek és hajformázók területén, valamint harmadik helyet képvisel a dekorkozmetikumok kategóriájában.

A Coty termékeit világszerte több, mint 150 országban értékesítik. A Coty és márkái számos társadalmi ügy mellett elkötelezettek, a hogyan a környezetre tett hatásuk minimalizálásában is.

www.coty.com

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2215602360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása