A lovebrands.hu csapata fantasztikus tavaszi szetteket állított össze a legjobban kedvelt termékeiből.
2020. április 27. írta: persica

A lovebrands.hu csapata fantasztikus tavaszi szetteket állított össze a legjobban kedvelt termékeiből.

A limitált boxokhoz édes kis meglepetésekkel kedveskedünk.

Haircare

A népszerű Tangle Teezer hajkefék közül a pink Wet Detangler hajkefe a nedves és törékeny haj szakértője. Gyengéden, de hatékonyan fésüli ki a gubancokat, töredezés nélkül! A Tangle Teezer Blow Styling hajegyenesítő kefe speciális technológiájával a nedves haj egyenesítésére lett tervezve. Hajunk ápolásához elengedhetetlen egy megfelelő sampon és pakolás! Viki a Palmers kókuszolajos termékeire esküszik, melyek azonnali segítséget nyújtanak igénybevett, töredezett hajadnak. Az Invisibobble hajgumik különlegessége, hogy könnyedén eltávolíthatóak a hajból, nem törik és nem húzzák a copfodat. A BOWTIQUE True Black hajgumi mindennek tetejében divatos masnis külsőt kapott, mellyel még a csukódon is jól mutat!

Link: https://lovebrands.hu/vikis-box-hair-care-1953

Makeup

A Catrice Prime and Fine Poreless Blur Bőrtökéletesítő Primer sima, pórusmentes arcbőrt varázsol, előkészülve ezzel az alapozásra. Következhet is az essence soft touch mousse make-up alapozó, mely krémes állagának köszönhetően tökéletes fedést ad. A Catrice Liquid Camouflage High Coverage Conclearer korrektor elfedi az egyéb bőrhibákat is. Végül, de nem utolsó sorban a 5 in 1 setting fixáló púderrel fixáljunk a sminket, mely még fényvédelmet is garantál. Tökéletes pirosítást a Blush Box pirosítóval érhetünk el. A highlighter és a bronzosító együtt a trendi csomagolású a Highlight & Bronze Glow Paletta, teljes szerelem! Viki a szemét csupán egyetlen fekete Catrice Inside Eye Khol Kajal automata szemceruzával emeli ki. Az ajkaira pedig csodaszép színeket választott: Catrice Lip foundation szájkontúrceruza és Demi Matt ajakrúzs.

Link: https://lovebrands.hu/vikis-box-makeup-1952

Bunny box – Standard

Tökéletes szépségápoló csomag hölgyeknek! Hangolódj a Revuele arcmaszkkal, a Makeup Revolution és I Heart Makeup sminktermékeivel, és persze szerezd meg a nélkülözhetetlen Tangle Teezer hajkefédet is!

Az Original Tangle Teezer az első hajkefe, ami megjelent a piacon. Két fázisú fogainak köszönhetően nem húzza a hajat, fájdalom- és töredezésmentes fésülködést tesz lehetővé. A Revuele Relax Zöld arcmaszkjával felkészülhetsz a Húsvétra, hogy bőröd pattanásoktól mentes, ragyogó legyen. Az I Heart Revolution Summer of Love pirosítójával és a 15 árnyalatú Makeup Revolution Reloaded szemhéjpúderpalettájával többféle színes, visszafogott sminket is készíthetsz magadnak. Mindezek mellé két kis húsvéti nyuszit is rejt a doboz, így ajándéknak is tökéletes lehet.

Link: https://lovebrands.hu/bunny-box-standard-1956

Bunny box – Prémium

Teljes körű szépségápoló csomag hölgyeknek! Physicians Formula arcmaszk, 32 színből álló Revolution szemhéjpúderpaletta, bestseller Artdeco szempillaspilár és egy kompakt Tangle Teezer hajkefe! Kell ennél több?

A több funkciós Physicians Formula Triple Rose Agyagos Maszkot a speciális bőrproblémák kezelésére fejlesztették ki. A Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection szemhéjpúderpalettája 32 gazdagon pigmentált árnyalata közül biztosan megtalálja mindenki a hozzá való színeket. Az Artdeco All in One szempillaspirálja a bestseller szempillaspirál, dúsítja és precízen elválasztja a pillákat. A Tangle Teezer hajkefe természetesen ebből a dobozból sem maradhatott ki. A Húsvéti Prémium dobozhoz ajándékba jár egy Jean Paul Gaultier Le Male & La Belle luxus férfi és női illatpár, valamint egy magas húsvéti nyuszi dekoráció is!

Link: https://lovebrands.hu/bunny-box-premium-1957

Lovebrands Top Box – Standard

Egy doboznyi Lovebrands kedvenc, a legnépszerűbb sminkmárkákkal vegyesen, Invisibobble sprunchie hajgumival és egy ajándék Calvin Klein uniszex luxus parfüm illatmintával!

Revuele No Problem lehúzható arcmaszk aktív szénnel pórustisztító és mattító hatásának köszönhetően eltávolítja a mitesszereket, valamint csökkenti és megelőzi a pattanásokat. Catrice Calligraph Pro Precise vízálló matt ultravékony szemhéjtussal végre intenzív fekete színű, tökéletes fedésű és pontosságú tusvonalat húzhatsz magadnak. Az essence Nude színű szemhéjpúder palettája hosszan tartó, magasan pigmentált fedést biztosít szemhéjaidnak. A Palmers kakaóvajas ajakbalzsamja ápolja és védi a kiszáradt ajkakat, ráadásul 15 faktoros fényvédelmet is biztosít. Kedvenc Invisibobble sprunchie hajgumitoknak most a bársonyos pink színű balerina változata érkezik. Végül, egy ajándék Calvin Klein Everyone illatmintával is szeretnénk nektek kedveskedni.

Link: https://lovebrands.hu/lovebrands-top-box-standard-1954

Lovebrands Top Box – Prémium

Kedvenc Lovebrands prémium termékeitek egy dobozban! Calvin Klein, Prada és Police parfümök, Tangle Teezer hajkefe, Makeup Revolution, Catrice és Physicians Formula sminktermékek együtt, kedvezményes áron.

A Police to Be Queen női parfüm citrusgyümölcsös illatával csábítóvá és magabiztossá tesz. Luxus parfümmárka mintákkal is kedveskedünk Nektek. Calvin Klein Women Eau de Parfum sziporkázó, virágos illatának mini kiszerelést, és PRADA L’Homme férfi illatának elegáns utazószettjét találjátok benne. A Rose Gold Ivory Tangle Teezer hajkefe a fájdalom- és töredezésmentes fésülködés szakértője. Kompakt méretének köszönhetően bármikor könnyedén magaddal viheted. Physicians Formula Rosé All Day olajmentes szérummal feszesebbé és ragyogóbbá varázsolhatod arcbőröd. Sminktermékek közül a Lovebrands Top Box-ba a Makeup Revolution a réz és a bordó árnyalatú Wild Animal Courage szemhéjpúderpalettája és az abszolút kedvenc Catrice Demi Matt ajakrúzs 10-es árnyalata került be. Phsicians Formula sminktermékek együtt, kedvezményes áron.

Link: https://lovebrands.hu/lovebrands-top-box-premium-1955

Boxful of Skincare

Luxus bőrápolás csomagunk a legnépszerűbb Collistar bőrápolási termékeket tartalmazza, melyek segítségével igazi SPA élményt varázsolhatsz otthonodba!

Luxus bőrápolás csomagunk Collistar bőrápolási termékeket tartalmaz, melyek segítségével igazi SPA élményt varázsolhatsz otthonodba! A Collistar Anti-Age Talasso Testradír egy regeneráló testradír kezelés öregedésgátló hatással, mely megújítja, hidratálja és energizálja a testet. A Collistar Tápláló Lábmaszk egy innovatív maszk a lábnak, mely intenzíven tápláló, simító és fáradtság elleni hatást biztosít. A Collistar Unico Univerzális Fiatalító Arcápoló Szérum megadja a bőrnek mindazt az energiát, mely javítja állapotát. Anti-oxidáns és regeneráló hatású, hialuronsav hatóanyaga a bőrszövetet optimálisan hidratálja. A Magica BB krém ragyogást ad az arcbőrnek, azonnal egységessé varázsolja az arcszínt, halványítja a ráncokat és vonalakat. A Luxus bőrápolási box tartalmaz még egy ajándék PRADA La Femme női parfüm luxusmintát is.

Link: https://lovebrands.hu/boxful-of-skincare-luxus-borapolas-1958

 

Történetünk:

A lovebrands.hu csapata mögött a Primőr Kozmetikai Kft. áll, amely 2019-ben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. Az elmúlt évtizedek során márkáinkat szeretettel és kiemelt gondoskodással kínáltuk kereskedelmi partnereink és azon belül vásárlóink számára. Emellett folyamatosan tanultunk a termékekről, a szépség trendekről, a legújabb innovációkról a márkák mögött álló gyártóktól. Akik hivatalosan is bizalmat szavaztak számunkra, hogy mi adhassuk át a termékeiket a magyar fogyasztóknak. Ezért hisszük, hogy szakértők vagyunk a szépségpiacon és tapasztalatunkat felhasználva elérkezettnek látjuk az időt, hogy a vásárlóinkkal közvetlenül is megismerkedjünk és segítsük őket eligazodni a szépségápolás dzsungelében, olyan márkákkal, amik nekünk is a szívünk választottjai. Ez a MI lovebrands-ünk! 

Filozófiánk:

Amellett, hogy gyönyörű, trendi, szerethető márkákat kínálunk, fontos számunkra az értékteremtés, hogy szakértőként átadjuk a lehető legtöbb információt a termékekről és segítő kezet nyújthassunk professzionális, hatékony alkalmazásukban. Ezért érdemes rendszeresen követni 'Beautips' bejegyzéseinket, amelyben hétről-hétre érdekesebb témákkal foglalkozunk, miközben igyekszünk minden helyzetre megoldást kínálni.

Mint hivatalos magyarországi forgalmazó abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy márkáink lehető legszélesebb palettáját tudjuk elhozni vásárlóinknak, ezért igyekszünk mindig egy lépéssel előrébb járni, hogy minden újdonság mihamarabb felkerülhessen a lovebrands.hu-ra. Emellett számos izgalmas márkával készülünk még, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, olyat is, amit eddig itthon hiába keresett. 

Minőségi termékeket kínálunk, környezetbarát, műanyagmentes, 100% újrahasznosított papír csomagolásban, amelynek a kibontása is egy igazi beauty élmény!

Térj vissza rendszeresen az oldalunkra, ismerd meg a legújabb szépség trendeket, tanulj a termékeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülj kedvezményeinkről és mi azon leszünk, hogy mindig öröm legyen a lovebrands.hu-n lenni!

'Olyan termékeket és márkákat kínálunk, amiket mi, a lovebrands.hu csapata a legjobb szívvel ajánlunk, miközben szeretettel tanítjuk és segítjük a vásárlóinkat a szépségpiac dzsungelében eligazodni.

Tesszük mindezt szenvedéllyel, szívvel-lélekkel.'

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5415644120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása