A LEGO CSOPORT ÉS A UNIVERSAL MUSIC GROUP ÖSSZEFOG, HOGY A ZENE EREJÉVEL ERŐSÍTSÉK A GYEREKEK KREATIVITÁSÁT JÁTÉK KÖZBEN
2020. április 28. írta: persica

A LEGO CSOPORT ÉS A UNIVERSAL MUSIC GROUP ÖSSZEFOG, HOGY A ZENE EREJÉVEL ERŐSÍTSÉK A GYEREKEK KREATIVITÁSÁT JÁTÉK KÖZBEN

A zene iránti szenvedély és az ikonikus LEGO® játékrendszer összekötésével az egyedülálló nemzetközi együttműködés egy innovatív zenei kezdeményezéssel bátorítja a világot arra, hogy még játékosabb legyen

A LEGO Csoport bejelentette a Universal Music Grouppal (UMG), a világ vezető zenei szórakoztató vállalatával való együttműködését, amely világszerte lehetővé teszi a gyerekek számára kreativitásuk játékon keresztüli felfedezését, miközben a zene által fejezhetik ki magukat.

Az együttműködés egy sor olyan új LEGO® készlet fejlesztésén alapul, amelyek majd 2021-ben jelennek meg, és amelyeket azért alkotnak meg, hogy bátorítsák és inspirálják a zenészek, a kreatív fiatalok és a rajongók következő generációját. A pozitív és játékos kezdeményezés célja a gyermekek fejlődésének támogatása, valamint a zene és a LEGO játékélmény szellemi és kreatív előnyeinek kiaknázása.

Az iparág globális vezetőjeként a UMG a zene erejével formálja a kultúrát az egész világon. A UMG, lefedve minden műfajt és nyelvet, helyi és világszerte ismert szupersztárokat, zenei felvételek és kiadások egyedülálló választékát biztosítja a LEGO Csoport programjaihoz.

Ugyanígy, a LEGO Csoport, amely 1932 óta dolgozik a gyerekek játékon keresztül történő fejlesztéséért és inspirálásáért, az együttműködés során megosztja tapasztalatát, amellyel világszerte generációról generációra segíti a gyerekek és családok innovatív és fejlesztő játékát.

A zene és a LEGO® játékrendszer kombinálásával ez az együttműködés izgalmas lehetőségeket kínál a gyerekeknek, hogy kifejezzék kreativitásukat és zene iránti szeretetüket. A magával ragadó interaktív játék és a biztonságos közösségi tapasztalatok felhasználásával, a partnerség célja a gyerekek inspirálása és a kreatív fejlődésük támogatása.

„A zene a gyerekek életének szerves részét képezi attól a pillanatól kezdve, hogy megszülettek, a teljes fejlődésük során.  A különböző évtizedek alatt a gyerekek továbbra is folytatták ennek a szenvedélynek a felfedezését a bakelitlemez, a rádió, a kazetta, a videoklipek, a CD-k és a streaming által. A LEGO Csoport és a UMG együttműködése révén most egy új, interaktív módot biztosítunk a rajongók és a kreatív látnokok következő generációjának inspirálására” – mondta Olivier Robert-Murphy, a Universal Music Group new business igazgatója.

„Tudjuk, hogy a zene sokak számára hatalmas szerelem, hihetetlen szerepe van a gyerekek lekötésében és a családjukkal való kapcsolódásban, csakúgy, mint a LEGO kockáknak. Ez az együttműködés a zene erejének és a LEGO játékrendszer egyesítésének ünneplése, amely egy teljesen új lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy kifejezzék kreativitásukat, és a maguk módján keltsék életre a zenét a saját világukban” – mondta Julia Goldin, a LEGO Csoport marketingigazgatója.

Azok a rajongók, akik kíváncsiak erre az ütős kezdeményezésre, az év hátralévő részében többet tudhatnak meg ennek a mindent megváltoztató együttműködésnek a részleteiről.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.

LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 2500 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

A Universal Music Groupról

A Universal Music Group (UMG) a zeneipar egyik legnagyobb üzleti vállalkozása, amely lemezfelvétellel és kiadással, értékesítéssel, valamint audiovizuális tartalmak előállításával foglalkozik több mint 60 országban. Különféle zenei műfajok széles választékát kínálja. Az UMG felfedezettjei közül kerülnek ki a világ legismertebb előadóművészei, akiknek a felvételeit, lemezeit kiadja és forgalmazza. Ezek a leghíresebb kritikusok által elismert produktumok. A művészet, az innováció és a vállalkozói szellem iránt elkötelezett UMG támogatja a szolgáltatások, platformok, illetve vállalati modellek fejlesztését. A kiadó célja, hogy kiaknázza a művészetben és piacban rejlő lehetőségeket előadói számára. Ezzel a rajongótábornak is felejthetetlen élményt nyújtanak. Universal Music Group a Vivendi francia médiakonglomerátum leányvállalata. https://www.universalmusic.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3015646444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása