CK EVERYONE
2020. május 05. írta: persica

CK EVERYONE

Cradle to Cradle anyagegészség tanúsítvány

A Coty Inc. büszkén jelentette be, hogy a Calvin Klein első tiszta és környezettudatos termékét, a CK EVERYONE Eau de Toilette illat összetételének köszönhetően ezüst minősítésű tanúsítványt szerzett a Cradle to Cradle (Bölcsőtől a bölcsőig) Termék Innovációs Intézet anyagegészség kategóriájában.

„A CK EVERONE EdT-ért kapott Cradle to Cradle anyagegészség tanúsítvány egy újabb mérföldkő a szépségipari szegmensben, hogy általánosságban elterjedjenek olyan nyersanyagok, amelyek biztonságosak, újrahasznosíthatóak és környezettudatosak.” – mondja Dr. Christina Raab, az Intézet stratégiai fejlesztésért felelős elnöke.

A CK EVERYONE Eau de Toilette egy tiszta, környezettudatos illat, amely természetesen eredetű összetevőket, természetes módon kinyert alkoholt tartalmaz, vegán, újrahasznosítható és a csomagolása újrahasznosított anyagokból készült.

A CK EVERYONE Eau de Toilette egy citrusos illat, amely energizáló, felüdítő narancsolajjal, valamint kék tea és izzó cédrusfa alappal a kristálytiszta üdeség, édes érzékiség ötvözete leheletnyi provokatív színezettel. Alberto Morillas mester parfümőr, akinek nevéhez fűződik a népszerű eredeti CK ONE illat megalkotása is, egy színtiszta és gendersemleges illatot alkotott, amely 77%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

A CK EVERYONE illatüvege és csomagolása újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült, az illat tisztasága és egyszerűsége előtt tisztelegve. Az ultra-modern áttetsző üveg 10%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagot tartalmaz és a pumpa, valamint az elasztikus rész eltávolítását követően újra hasznosítható. A kartondoboz pedig 30%-ban fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyagból készült.

Az illat elérhető már a lovebrands.hu webshopban és a Douglas, Müller és Marionnaud parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4315662718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása