LANCESTER SUN SENSITIVE
2020. május 05. írta: persica

LANCESTER SUN SENSITIVE

Bemutatkozik a LANCASTER Sun Sensitive termékcsalád, amely tökéletes védelmet ad az érzékeny bőrrel rendelkezők számára + napozás utáni testápolót és fényvédő BB krémet is kínál.

A Sun Sport termékcsalád a nyáron, szabadban is aktív sportot űzők számára lett kifejlesztve, a Sun 365 Self Tanning új termékek az önbarnítást oldják meg, míg a Sun Beauty a basic napozó családot képviseli, szuper olajmentes naptejével és travel size méretű, táskában is elférő termékével. 

A Lancaster márka több, mint 70 éve specializálódott a nap káros hatásai ellen. Ezzel a gazdag szakértelemmel alkotta meg a napsugárzás elleni védelemre a tökéletes szövetségeseket. A monacói márka ideális társ a napsütéses nyári napokra. Függetlenül attól, hogy egy medencében, egy öbölben, vagy egy teraszon pihensz, a Lancaster hatékony, mégis kifinomult napozó és bőrápolási termékeket kínál, hogy gondtalanul élvezhesd a valaha volt legjobb nyarad.

Ahogy az évek – és napsütésben töltött napok – múlnak, az aranybarna bőrszín megszerzése kockázatosabbá válik, ugyanis foltokat, kevésbé homogén textúrájú bőrszínt és fáradt arcot eredményezhet. A bőröregedés ezen jelei megzavarják a napbarnított szín egyenletességét és frissességét, valamint a bőr ragyogását és fiatalosságát.

A nap kutatásban nemzetközi szinten is úttörőnek számító Lancaster tudósai elsőként dekódolták a teljes napfény spektrumot, hogy termékeikkel egyedülálló módon, a legszéleskörűbb védelmet biztosítsák:

Az exkluzív 'Full Light Technology" révén a napsugarak 100%-át veszi célba; nem csupán az UVB és UVA sugarak, hanem az Infravörös és a Látható fénysugarak káros hatásai ellen is felveszi a harcot.

A megerősített "Tan Activator Complex" - barnító technológia a gyorsabb, mélyebb és egyenletesebb barnulásért.

Vízálló. Bőrgyógyászok által tesztelt. UVB + UVA + Látható fénysugárzás + Infravörös technológia

(Minden Lancaster termékre jellemzőek a fentiek – kivéve önbarnító és napozás utáni termékek.) 

A monacói márka már elérhető a Primőr webshopjában, a Lovebrands.hu- oldalon és a nyár kezdetére egy szuper akcióval kedveskedünk a napozni vágyóknak.

Május 4-17. között az akciós áron lévő napozókat és arcvédőket, önbarnítókat és napozás utáni testápolót extra -25%-os kedvezménnyel rendelheted most meg: https://lovebrands.hu/markak/lancaster

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4915662672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása