Magyar fiatalok segítenek a nehéz helyzetbe került kisvállalkozásokon
2020. május 05. írta: persica

Magyar fiatalok segítenek a nehéz helyzetbe került kisvállalkozásokon

Az év elején kialakult COVID-19 krízishelyzet és a világjárvány megfékezése érdekében életbeléptetett korlátozások mindannyiunkat kellemetlenül érintenek. Ezen felül a járvány gazdasági hatásai is jelentősek, ebből a szemszögből a helyzet legnagyobb károsultjai a kis- és középvállalkozások. A drasztikus forgalomcsökkenés miatti tartós bevételkiesés sok esetben a fennmaradásukat veszélyezteti, dolgozóik pedig bizonytalan jövővel állnak szemben.

A Salehub küldetése

Erre a problémára kínál megoldást magyar fiatalok új kezdeményezése, a SALEHUB #támogatom. Olyan online platformot fejlesztenek, amely a vállalkozásoknak késleltetett értékesítési felületetként szolgál, miközben a hétköznapi embereknek lehetőséget ad kedvenc üzleteik támogatására. A platformon számos résztvevő vállalkozás akciós kinálatát böngészhetjük majd, és magunk válaszhatjuk meg, mekkora kedvezményt szeretnénk a segítségünkért cserébe. Mindezeken felül az új szolgáltatás a vállalkozásoknak teljesen ingyenes, vagyis nincs sem regiszrációs díj, sem a vásárlásokhoz kötött jutalék.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7915662706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása