Otto Kern Commitment Florale. Illatos csokor a legszebb virágokból
2020. július 07. írta: persica

Otto Kern Commitment Florale. Illatos csokor a legszebb virágokból

"Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet."

Ez a régóta igaz mondás inspirálta az új OTTO KERN COMMITMENT FLORALE illatot, amely gyengéd virágtengerbe burkolja viselőjét – aki ezáltal lélekben is kivirágzik. A vibráló, női illat, amely - mint elődje, az OTTO KERN COMMITMENT WOMAN -, azonnal felkelti a figyelmet, és viselőjét romantikus virágillattal veszi körül. Egy kölni minden nő számára, aki szívében beszéli a virágok nyelvét – és akinek egy virágcsokor láttán felragyog az arca. Az új illat már kapható a Parfümériákban. 

Virágos varázslat, elbűvölő nőiesség.

Az illat, amely mint a legszebb pünkösdi rózsák tündöklő csokra azonnal magára vonja a figyelmet: OTTO KERN COMMITMENT FLORALE. Gyümölcsös frissességgel nyit; majd a szívben összekapcsolódik a különböző rózsák finom érzékisége a jázmin elbűvölő nőiességével. Az illat alapját és különleges vonzerejét a cédrusfa, egy leheletnyi ámbra és a sugárzó-édeskés mósusz-illat kölcsönzi, melyek együtt feminin hatást érnek el: nőies, romantikus, virágos!

Fejillat: citrom, narancs, gyöngyvirág

Szívillat: jázmin, pünkösdi rózsa, rózsa

Alapillat: cédrusfa, ámbra, mósusz

Az OTTO KERN COMMITMENT FLORALE varázslatos, virágos nőiességet áraszt Eau de Toilette-ként, illetve intenzívebb változatban Eau de Parfum-ként.

www.ottokern-fragrances.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6415987030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása