Ráncfeltöltés a természet legjavával
2020. július 07. írta: persica

Ráncfeltöltés a természet legjavával

Megérkezett a Diadermine Lift+ BOTOLOGY

A Diadermine legújabb innovációja a Lift+ BOTOLOGY megérkezett hazánkba. A márka első 92% -ban természetes összetevőket tartalmazó termékcsaládja ráncfeltöltő hatással segít a bőrfiatalításban. Az innovatív termékeink elérhetők a dm és Rossmann drogériáiban.

A Diadermine termékeit a gyógyszerészek már a 20. század elején is alkalmazták. Az akkori termékeket elsősorban kézmosás, arctisztítás és különféle krémek készítése során használták. A Bonnetti fivérek, Giambattista és Cornelio 1904-ben váltották ki a szabadalmat, mellyel jogot szereztek a fejlesztési folyamat befejezésére. Az első ránctalanítókrém előállításával a Diadermine 1950-re népszerű családi készítményből Franciaország egyik vezető kozmetikai márkájává lépett elő. Diadermine válogatott készítményei, az Age Supreme, az Essentials, a 3D, a Lift+ és a Super Filler termékcsaládok kiegészültek az új Botology-val.

Bőrünk állapota sokat elárul rólunk. Senki nem bánná, ha bőre finomsága, feszessége, szépsége nem változna meg az idők során. Azonban a bőrön az általános egészségi állapotunk, a napi gondok, a környezeti hatások nyomot hagynak. Az öregedés első jelei már a húszas éveink elején elkezdődnek, amely természetes, a sejtekbe programozott folyamat. Így a kor előrehaladtával az arcbőr elveszíti rugalmasságát és a mimikai ráncok statikus, állandó ráncokká válnak. Erre a problémára kínálnak most megoldási lehetőséget a Lift+ BOTOLOGY termékei, melyek 92%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és ráncfeltöltő hatással segítenek fiatalabb kinézetűvé varázsolni az arcbőrt.

Növényi hatóanyagokkal a feszes arcbőrért

A Botology termékcsalád egyik fő összetevőjét az iskolavirágot a botox természetes alternatívjának tartják, mivel helyileg alkalmazva oldja az izomfeszültséget, ezáltal simítja a ráncokat. Hatóanyagai jótékonyan befolyásolják a bőr rugalmasságának, feszességének, normál szerkezetének kialakításáért felelős kollagén-elasztin-fibroblaszt rendszer működését. Bőrfeszesítő, ránckisimító, szerkezetjavító hatása igazoltan érezhető.

 A Diadermine Lift+ BOTOLOGY termékei zöld tea és erjesztett fekete tea kivonattal természetes antioxidánsokhoz juttatják arcbőröd. A zöld teában található polifenolok erős antioxidánsként működnek. Csökkentik a szabad gyökök szervezetünkre gyakorolt káros hatásait, ezáltal lassítják az öregedést.

Míg a ráncfeltöltő eljárásoknál használatos, injekció útján befecskendezett hialuronsav lokálisan, az adott problémát korrigálja csak, addig a BOTOLOGY-ban is megtalálható növényi hialuronsavval átfogó, egyenletesen eloszlatott hatóanyagbevitel biztosítható, amely természetes úton nagy mennyiségű vizet köt meg.

A természetes összetevőknek köszönhetően állandó ráncaink kisimulnak, mimikai ráncaink elhalványulnak, arcbőrünk rugalmasabbá válik.

Több mint 110 éve a szépség szolgálatában

A szépségnek ezer arca, de a feszes, rugalmas arcbőrnek csak egyetlen titka van: a Diadermine.
Bőrgyógyászati szakértelemmel készült, természetes arckrémjeink óvják, hidratálják és feszesítik a bőrét.
A Diadermine szépsége Önből fakad. Keresse a válogatott kozmetikumokat a drogériákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6615987148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása