Szépségtitkok a nagyvilágból, a Dove-tól, Neked!
2020. július 07. írta: persica

Szépségtitkok a nagyvilágból, a Dove-tól, Neked!

Szeretnéd tudni mivel táplálják bőrüket a ghánai nők? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen összetevőket hívnak segítségül a dél-koreai vagy épp a japán nők, ha szépségápolásra kerül sor? A Dove új, Nourishing Secrets termékeit nők szépségrituáléi ihlették szerte a világból. Tarts velünk egy izgalmas virtuális utazásra, ami megannyi szépségtitkot fed fel a nagyvilágból!

Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual tusfürdő: 

Száraz, érdes, kirepedezett. Nem ezeket a szavakat szeretnénk hallani, amikor a bőrünkről van szó. A ghánai nők szépségrituáléi által inspirált. Nourishing Secrets Nurturing Ritual tusfürdő a kakaóvaj és hibiszkuszvi-rág-kivonat kombinációja egy krémes és tápláló formulával, mely segít simává és puhává tenni a bőrt. Mindig a legújabb megoldásokat kere-sed a bőröd számára? Ez a természetes eredetű tisztító összetevőket és növényi alapú hidratálót tartalmazó krémes tusfürdő táplálja és ápolja a bőrödet. A kíméletes formula gyengéd a mikrobiomhoz - bőröd élő védőrétegéhez. Kiváló megoldás a bőröd számára.

Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual testápoló:

A ghánai nők szépségrituáléi által inspirált testápoló gazdag formulája kakaóvajat és hibiszkuszvirág-kivonatot tartalmaz. Valódi kényeztetés a bőrödnek és az érzékeidnek. Vegyél egy mély levegőt, és merülj el Ghána szépségrituáléinak világában a Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual testápolóval. Az afrikai esőerdők mélyének titkait idéző finom illat kényezteti érzékeidet és segít jobb kedvre deríteni. Jótékony hatásának köszönhetően a kakaóbabot a jóságok tárházának tartják, mely segít, hogy a bőröd ápolt és táplált legyen.

Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual izzadásgátló aeroszol: 

A ghánai nők szépségrituáléi ihlette Nourishing Secrets Nurturing Ritual izzadásgátló aeroszol a kakaó és a hibiszkusz illatával felébreszti érzé-keidet és segít jobb kedvre deríteni. 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz és nem csak segít csökkenteni az izzadást, de ápolja is a hónaljadat, segít puhává és simává tenni a bőrt. 48 órán át tartó megbízható védel-met nyújt, hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad.

Dove Nourishing Secrets Revitalising Ritual tusfürdő: 

Hogyan lehet bőröd ragyogó és ápolt? Az ázsiai hagyományokat segítségül hívva mi megkaptuk a választ. A dél-koreai nők szépségrituáléi ihlette Nourishing Secrets Revitalising Ritual tusfürdő goji bogyó kivonattal és kaméliaolajjal készült, így segít ragyogóvá tenni a bőrödet. Az ásványi anyagok-ban és C-vitaminban gazdag goji bogyó híres antioxidáns és energizáló hatásáról is ismert, de mi leginkább azért szeretjük, mert segít táplálni és ápolni a bőrt. A száraz bőrre is alkalmas formula természetes eredetű tisztító összetevőket és növé-nyi alapú hidratálót tartalmaz, valamint segít hogy bőröd puha és selymes legyen. Ez a tusfürdő gyengéd a mikrobiomhoz - bőröd élő védőréte-géhez. 

Dove Nourishing Secrets Revitalising Ritual testápoló: 

A dél-koreai szépségrituálék által inspirált testápo-ló goji bogyó kivonatot és kaméliaolajat tartalmaz.Segít táplálni a bőrödet, miközben felébreszti az érzékeidet, és az álmos reggeleket energikus nap-palokká varázsolja. Az ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag goji bogyó híres antioxidáns és energizáló hatásáról, de mi leginkább azért szeretjük, mert segít táplálni és ápolni a bőrt. Csak masszírozd a testápolót bőrödbe az azon-nali táplálásért, és friss illata segít, hogy energi-kusnak érezd magad. Ellenállhatatlan ápolás a goji bogyó és kaméliaolaj illatával.

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual izzadásgátló aeroszol: 

A Nourishing Secrets Glowing Ritual izzadásgátló aeroszol ápolja a hónaljadat és egész nap véd az izzadástól. A japán nők szépségrituáléi által ihle-tett izzadásgátlóban a lótuszvirág és a rizsvíz illatát ötvöztük, hogy mindig frissnek érezhesd magad, miközben a gyengéd formula ápolja a bőrödet. 48 órán át tartó megbízható védelmet nyújt, hogy kényelmesen és magabiztosan érezd magad. 

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual golyós izzadásgátló: 

A japán nők évszázadok óta élvezik a lótusz és a rizsvíz jótékony hatását a mindennapos szépség-ápolási rituáléik során. Ezek a rituálék inspirálták a nyugtató illatú Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual golyós izzadásgátlót. Ellenállhatatlan frissesség a lótuszvirág és a rizsvíz illatával. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4715987242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása