A LEGO CSOPORT BEMUTATJA A LEGO® STAR WARS™ A GYERMEK SZETTET
2020. szeptember 30. írta: persica

A LEGO CSOPORT BEMUTATJA A LEGO® STAR WARS™ A GYERMEK SZETTET

A LEGO Csoport legújabb készlete a Lucasfilm Star Wars: A Mandalori™ sorozatának népszerű karakterét ábrázolja. A LEGO® Star Wars™ A Gyermek című készletet az apró, de annál karizmatikusabb hős, A Gyermek (vagy, ahogy a rajongók nevezik, Baby Yoda) inspirálta. A szett 2020. október 30-ától érhető el, azonban a Disney és Lucasfilm által bejelentett Mando Hétfők keretein belül a rajongók már mostantól előrendelhetik.

A hozzávetőlegesen 20 cm magas és 1 073 elemből álló szett remek szórakozást nyújt a 10 éves és annál idősebb építők számára. Az állítható fej és száj, valamint a mozgatható fül segítségével tetszés szerint választhatják ki a Gyermek közkedvelt arckifejezéseit.

„Igazi kihívás volt számomra, mikor felkértek arra, hogy tervezzem meg A Gyermek LEGO változatát” – mondta Michael Lee Stockwell, a LEGO® Star Wars™ tervezője. „A cél az volt, hogy sikerüljön megragadni a karakter báját és aranyos mivoltát, így nagyon ügyeltünk arra, hogy minden kockát gondosan válasszunk ki. Még Baby Yoda kedvenc játékát, a sebességváltó gombot is megépítettük.”

A szett tartalmaz egy táblát, amelyen A Gyermek magassága és kora is fel van tüntetve, valamint egy LEGO® Star Wars™ A Gyermek minifigurát is, hogy teljes legyen az összhatás.

A 75318 LEGO® Star Wars™ A Gyermek készlet szeptember 21-étől előrendelhető, 2020. október 30-ától pedig elérhető a LEGO.hu weboldalon, illetve a LEGO Store boltok polcain is.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit meg- és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán LEg GOdt szavakból áll, jelentése „Játssz jól!”. A LEGO Csoport ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Termékeit világszerte több mint 130 országban értékesítik. További információért kérjük, látogasson el a www.LEGO.hu weboldalra.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft.-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 2500 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5416222484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása