Ismerd meg a „Szertartásos” kozmetikai kezelést már Budán is, a Harangvölgyi Szalonban…
2020. október 08. írta: persica

Ismerd meg a „Szertartásos” kozmetikai kezelést már Budán is, a Harangvölgyi Szalonban…

Minden nő, így jómagam is, alapvetően szeret kozmetikushoz járni, de nem mindegy, hogy milyen kezelést alkalmaznak az adott helyen, és mit ajánl a kozmetikusod.

Nemrég kerültem kapcsolatba a Harangvölgyi, Budán található Szalonjával, ahol megismerkedhettem a Szertartásos kozmetikai kezeléssel, ami szinte olyan, mint egy rituálé az arcbőrnek a testnek és a léleknek…

A Harangvölgyi Szalonok, családi vállalkozásként működnek. Immáron 40 éve azon dolgoznak, hogy legjobb tudásukkal, a szépségápolás tudományos megközelítésével, saját titkos recepttúráikkal megőrizzék bőröd fiatalságát. Innovatív, professzionális eljárásaiknak köszönhetően nők ezrei látogatják Szalonjaikat, megismerve a márka nyújtotta különleges kezeléseiket. 

A Budán élőknek, egy remek hír, hogy a Harangvölgyi Pesten található két szalonja, és a Győri szalon mellett már Buda frekventált részén a XII. kerület Szendrő utca 57/B.-ben is várja a kozmetikai kezeléseket igénybe venni kívánó pácienseket.

Bár, most még a Budai szalon 1 kezelő helyiséggel rendelkezik, kozmetikusaik ugyan azt a profi színvonalat biztosítják, mint a másik három Harangvölgyi szalonban. Sőt, a helyszín egy gyönyörű villa épület, melyben a Toman Diet is megtalálható. Így a Toman Diet-tel karöltve kívül belül szépülhet a kezeléseken részt vevő, akik itt „bérlet” formájában, személyre szabottan is igénybe vehetik a kezeléseket.

Papp Ágnes kozmetikus mester -aki Harangvölgyi Anna Édesanyja- maximális szaktudását  adja át a Szalonokban dolgozó Kozmetikusainak, az általa kitalált tisztítási technikával (manuális technika) kíméletesen, természetes kozmetikai alapanyagok segítségével, azok hatékonyságát figyelembe véve a szalonokba érkező vendégek egyedülálló kozmetikai kezeléseket kaphassanak.

Küldetésük: a kortalan szépség megőrzése, a bőr öregedési folyamatának természetes úton történő lelassítása.

„Egy egyedülálló szépségápolási koncepció, mely napjainkban már nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában ismert és elismert a bőrápolás, bőrfiatalítás területén.”

A Budán található Harangvölgyi Szalonban a Clean Out „C” kezelésben részesültem. Két csodálatos Kozmetikus foglalkozott velem, pontosabban az arcbőrömmel, határtalan kedvességgel, maximális odafigyeléssel, így nekem nem is volt más dolgom, mint elfelejteni a sok sok munkát, rohangálást, tennivalókat, és átadni magam a Szertartásos kozmetikai kezelésnek…

Az arcbőröm „elemzése” után megbeszéltük a Kozmetikussal, hogy melyik kezelést érdemes alkalmazni, figyelme véve bőröm hidratáltságát, típusát.

Mindent átbeszélve a Clean Out „C” kezelést kaptam. 3 tisztító kezelés közül választottunk a Detox csomagból, mert mindegyikben más a kombináció.

Miből is áll ez a kezelés?

A Clean Out „C” kezelés-összeállításban elsősorban méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, tisztító és mélyhidratáló eljárásokat kombinálnak.

Első lépésként a HV Clean Out "C" kezelésben egy fájdalommentes tisztításon esett át az arcbőröm.

Ezután Kvantumtechnológiás mélyhidratálás következett, majd Led-terápiával zártuk a kezelést.

- Tisztító kezelés led terápiás kezeléssel kiegészítve.

A HV Cleanseres letisztítás után cukor radírral távolították el az elhalt hámsejteket az arcbőrömről, nyakamról és a dekoltázsomról. Ezt követően HV MagIQskin eszközzel hatékonyan felpuhították a bőrt, majd alapos, de kíméletes tisztítás következett.

A bőr fertőtlenítése, majd az oxigénes ózonkezelés után, ismét a HV MaIQSkin-é a főszerep. Ezzel ugyanis a HV Serum segítségével egy nyiroktisztító és mélyhidratáló kezelés következett. Ezután a Led fényterápiával nyugtatták meg a bőrt, így beindul a bőr önregeneráló folyamata, ezzel hatékonyan hozzájárulnak a bőr egészséges szépüléséhez.

- Light Max kezelés. Fényterápiás kezelés

Ez tetszett nekem a legjobban, egy szinte futurisztikus „maszk” került az arcomra…

A kezelés során személyre szabott fényterápiával kezelik az arcbőrt. A led fényterápiás maszk hatására javulnak a bőr energetikai viszonyai, fokozódik a bőr aktivitása és a bőrben végbemenő önregenerációs folyamatok aktiválódnak. Ez a kezelés zárta a rituálémat is.

Mi a célja a kezelésnek?

A Detox Start kúrával, illetve kúrasorozattal a bőr ideális állapotának elérésére törekszenek. A kezelések hetente egyszer kb. másfél órát vesznek igénybe – hogy a folyamat a lehető legintenzívebb legyen.

Az optimális eredmény érdekében a Kozmetikus szakemberek választják ki a bőrödnek legmegfelelőbb kúrát.

Egy alkalmas kezelést is lehet kérni, de a legtökéletesebb hatás elérése érdekében érdemes egy 4 alkalmas kúrát (heti egy alkalomra lebontva) választani.

A kezelés után, természetesen otthonodban is érdemes „szinten tartani” bőröd állapotát a következő kezelésig. A kúrához lehetőséged van kedvezményesen megvásárolnia a Harangvölgyi Rituálé csomagot, mely 4 féle arcápoló terméket tartalmaz.

Légy te is részese a szertartásnak a Harangvölgyi Szalonokban, mert minden nő megérdemli a jót!

www.harangvolgyi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3016232736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása