TÁJÉKOZTATÁS A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ELMARADÓ HANGVERSENYEIRŐL
2020. november 11. írta: persica

TÁJÉKOZTATÁS A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ELMARADÓ HANGVERSENYEIRŐL

Magyarország Kormánya a koronavírus járvány megfékezésére újabb védelmi intézkedéseket hozott, melyek 2020. november 11-én léptek hatályba. A szigorítások társaságunkat is érintik, "Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ideértve a  kulturális eseményeket..." Az új rendelet 2020. december 11-ig érvényes, ennek értelmében a Nemzeti Filharmonikusok  következő saját rendezésű hangversenyei maradnak el. 

2020. november 16., Pesti Vigadó, „Ellentétek vonzásában”

2020. december 2., Pesti Vigadó, „Kelet meséi”

2020. december 3., Pesti Vigadó, „Kocsár”

2020. december 5., NF 6. emeleti próbaterme, Müpa „Próbatermi vendégség

2020. december 10., Müpa, „Passacaglia”

Elmaradnak továbbá a „A zene ajándék” 150 koncert – 150 településen c. országos kamarakoncert sorozat hátralevő előadásai is.

A későbbi hangversenyek megtartásával kapcsolatban a következő hetek kormányintézkedései alapján adunk további tájékoztatást.  

Jegyvisszaváltás – jegycsere

Az online vagy személyesen megváltott jegyek és bérlet-hányadok az elmaradt koncertet követő 60 munkanapon belül visszaválthatók, vagy átcserélhetők. A jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a visszafizetést vagy a cserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar valamennyi művésze mindenkinek türelmet, erőt és kitartást kíván a veszélyhelyzet idejére, és reméli, hogy mihamarabb személyesen is találkozhat közönségével hangversenyeik valamelyikén.

Vigyázzanak magukra!

Megértésüket köszönjük!

Nemzeti Filharmonikusok vezetősége

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5916282476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása