3,5 millió forintot gyűjtöttek a Persil és a Silan vásárlói
2020. december 29. írta: persica

3,5 millió forintot gyűjtöttek a Persil és a Silan vásárlói

A Szent János Kórházban varázsolhatnak mosolyt a beteg gyerekek arcára a Piros Orr Bohócdoktorok

A Henkel és a SPAR Magyarország közös jótékonysági akciójában a vásárlók 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze. Az immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett programban minden vásárló, aki 2020. október 29. és 2020. november 25. között SPAR, INTERSPAR üzletekben és a SPAR Online webshopban Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárolt, hozzájárult a bohócdoktorok munkájának támogatásához.

Az idei támogatásnak köszönhetően a budapesti Szent János Kórház Gyermekosztályán valósulhatnak meg a bohócdoktori vizitek, így még több beteg gyermekhez jut el a gyógyító nevetés.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Henkel Magyarország évek óta meghirdeti ezt az akciót. Képzett bohócdoktoraink fáradhatatlanul járják a budapesti és vidéki kórházakat és idősotthonokat, hogy néhány óráig a problémák helyett a vidámságé legyen a főszerep. A bohócdoktorok mára a gyermekkórházak részévé váltak, az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást. Ezzel a támogatással a Szent János Kórházban folytathatjuk a 2008 óta heti rendszerességgel zajló viziteket” – mondta Mattyasovszky-Zsolnay Bence, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ügyvezető igazgatója.

„A Henkel a SPAR és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány között évek óta kiváló az együttműködés, már hagyománnyá vált az a közös törekvésünk, hogy vásárlóink bevonásával a felajánlott támogatói összeget mosolyra váltsuk. Hiszünk benne, hogy a mosolynak, a vidámságnak gyógyító ereje van, amely hozzásegíti a gyermekeket a felépülésükhöz” – hangsúlyozta Lukáš Hájek, a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletág igazgatója.

A Henkelről

A Henkel világszerte kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik. Az erőteljes márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a társaság vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben, világszerte. A Henkel Laundry & Home Care és a Beauty Care üzletágaival számos piacon és kategóriában vezető szerepet tölt be, szerte a világon. Az 1876-ban alapított Henkel több mint 140 éves sikert tudhat maga mögött. A Henkel 2019-ben több mint 20 milliárd euró árbevételt és több mint 3,2 milliárd euró korrigált üzemi eredményt ért el. A Henkel világszerte több mint 52 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, a fenntartható érték létrehozásának közös célja és azonos értékek egyesítenek. Mint a fenntarthatóság terén elismert vezető vállalat a Henkel számos nemzetközi indexben és rangsorban az első helyet foglalja el. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik. További információért kérjük, látogasson el a Henkel angol nyelvű honlapjára: www.henkel.com.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1316362522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása