Valentin-napi ajándékok Neki
2021. január 28. írta: persica

Valentin-napi ajándékok Neki

A dán tervezésű óráktól a gyűrűkig, nyakláncoktól a karkötőkig, találd meg számára a legmegfelelőbb ajándékot idén Valentin-napra. 

Áh, a Valentin-nap. A szerelem, szeretet és románc ünnepe… és a lehetőséged, hogy megmutasd, mennyire szerencsés, hogy vagy neki! Akár egy jól öltözött üzletember a partnered vagy egy imádnivaló otthon ülős típus, a legfontosabb ajándék az idő, amit együtt tölthettek.

De legyünk őszinték… az együtt töltött idő klassz, de ki ne vágyna a kényeztetésre február 14-én? Itt jövünk mi a képbe.

A személyre szabott óráktól és óratartó dobozoktól a dán tervezésű gyűrűkig, itt vannak ajánlataink, mit adj a Valentinodnak. Itt van egy tipp a hölgyektől a központból… pár nappal 14-e előtt lepd meg párodat az ajándékkal, burkolt emlékeztető gyanánt, hogy te is kapj valamit! Vagy add neki oda a kívánságlistád kíséretében, ha nem stílusod a burkoltság.

És azok a férfiak, akik az SZTN-t ünneplik (szingli tudatosság napja), ignoráljátok ezt a sok romantikus dolgot alább és falatozzatok a jól megérdemelt kiegészítők között az ünnep alatt.

Valentin-napi órák

Néhány ajándék ötlet férfiak számára Valentin-napra – pénztárcák, sálak, és még piperetáskák is szóba jöhetnek.

De mi van, ha ezek közül egyikre sincs szüksége? Egy karóra biztosan megragadja a tekintetét és emlékezteti mennyire értékes az idő, amit együtt tölthet veled. A mondat második felére lehet neked kell emlékeztetned… lehet túlságosan el lesz ragadtatva új órájától.

Válassz az olyan klasszikusaink közül, mint a pilóta karóra, holdfázis kijelzős óra vagy zsebóra. Még néhány divatos darabért lesd meg az automatikus csontváz karórákat. Olyan órát keresel, ami egyszerre egyedi és stílusos is? Fedezd fel a 24-órás egymutatós karórát. Biztosak vagyunk benne, hogy mindketten másképp fogjátok meglesni az időt ezek után.

Ha friss még a kapcsolatotok és nem állsz rá készen, hogy egy komplett karórát adj ajándékba, de nem is akarod egy doboz bolti csokival letudni a dolgot… vess egy pillantást óraszíjainkra. Egy könnyű módja, hogy kimutasd neki, gondoltál rá, anélkül, hogy túl sokat költöttél volna, amivel elijesztenéd. Plusz, így végre elérheted, hogy karórája passzoljon a cipőjéhez. Mindenki nyer.

Boldog Valentin napot a Trendhimmel!

www.trendhim.hu

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2416406770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása