Folytatódik az ARTISTRY STUDIO™ világkörüli turnéja!
2021. március 22. írta: persica

Folytatódik az ARTISTRY STUDIO™ világkörüli turnéja!

New York, Párizs, Bangkok, Tokió és Sanghaj után megérkeztünk az örök nyár városába: Welcome to Los Angeles!

Gyere velünk a napfényes Kaliforniába és ismerd meg az ARTISTRY STUDIO™ legújabb kollekcióját! Készen állsz a következő beauty-kalandra? 

A legújabb ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition kollekciót a kaliforniai életérzés, a természetes megjelenés és a hollywoodi csillogás ihlette. Főszerepben: krémes szemhéjárnyalók, vízálló szemöldökformázók, tápláló szájfények, ragyogó highlighter stick, valamint álomszerű illatok és mesés szappanok. Könnyed glam, tetőtől talpig: ezzel a külsővel bárhol felfedezhetnek! Fények, kamera, ARTISTRY STUDIO™!

„Az ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition ismét igazi különlegesség lesz a beauty rajongóknak. A márka hatodik kollekciója természetes összetevőkkel varázsolja egészségtől ragyogóvá a bőrünket és gondoskodik a tökéletes külsőről – akár természetes, akár hollywoodi megjelenésre vágyunk” – mondta Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Pacific Wave Testradírozó Szappan

Idézd fel a tenger hullámait a Testradírozó Szappan üdítő ombre színével, a pezsdítő citrus, sós levegő és a vízi virágok illatával! A 2-az- 1-ben szappan gyengéd habbal és finomra őrölt természetes kókuszdió héjakkal gyengéden tisztít és hámlaszt. Segít eltávolítani az érdességet, sima, puha tapintást ad és üdévé, egészségessé teszi a bőröd.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Pacific Sunset Szappan

Ragadd meg a naplemente színeit, nyugalmát és édes romantikáját a különleges szappan ombre árnyalataival, a napsütötte gyümölcsök, friss virágok csábító illatával. A szappan dús habjával finoman tisztítja és táplálja bőrödet. Olívaolajjal, shea vajjal és kókuszolajjal selymesen sima érzetet hagy maga után.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Parfümceruza Starstruck

Lépj ki a mindennapokból! Lélegezd be a pezsdítő citrusfélék, a sós levegő és a vízi virágok frissítő aromáját. Csak csavard el a ceruzát és húzd végig a pulzuspontokon: a fülek mögött, a nyakon vagy a csuklón. A selymes formula könnyen olvad a bőrbe, hogy egy valóra vált álom illatélményét nyújtsa.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Parfümceruza Coastal Vibe

Tengerparti autózás egy végtelen nyári délutánon – engedd, hogy feltöltsön ez a különleges illat! Inspirálódj a napsütötte gyümölcsök, virágok könnyed, friss aromáiból. Csak néhány érintés a pulzuspontokon és máris a tengerparton érezheted magad!

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Pacific Proof Vízálló & Krémes Szemhéjárnyalóval

Ragyogó tekintet pillanatok alatt! Az új vízálló szemhéjárnyaló szuper tartós csillogást ad az egész napos kalandokhoz. A selymes, csillogó krém puha, rugalmas applikátorral vihető fel, így könnyen árnyékolhatsz, húzhatsz vonalat, vagy akár építheted is. Szemsminked lehet épp egy leheletnyi, vagy akár teljes fedésű. Természetes és aranyló LA Sand és LA Sunset árnyalatokban lehet a Tiéd.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Pacific Proof Vízálló Szemöldökformázóval

Varázsolj alig láthatóból dús és mesés szemöldököket az első vízálló, hosszantartó szemöldökformázónkkal! A kondicionáló krém-gél formula és a szuper vékony ecset segítségével könnyen átfésülheted, formázhatod szemöldököd, a precízen építhető szín kenődésmentes és hosszan tart. Kapható Beach Taupe és Beach Brown színekben.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Lights, Camera Szájfény Tápláló Olajokkal

Itt az idő, hogy tündökölj! Ez a szájfény nemcsak hidratálja ajkaidat, de sikkes finish-t is ad nekik. A könnyű, gél-olaj keverék formula kondicionáló összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják az ajkakat, nem ragadnak és édes, kókuszdió illattal idézik fel a tengerpart varázsát. A Pacific Coral pink, míg a tubusban még kékeszöld Pacific Wave árnyalat gyönyörű, kristálytiszta fedést ad ajkaidnak.

ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition Lights, Camera 2:1 Highlighter Stick

Jöhet egy közeli fotó? A 2-az-1-ben highlighter stick csillogó fényt kölcsönöz bármilyen bőrtónusnak, a középső mag tápláló balzsamja pedig instant sztárkülsőt biztosít. Hialuronsavval hidratál, kókuszolaj és az E-vitamin tartalmától pedig bőröd egészségtől ragyogó lesz, mintha csak most jönnél egy kaliforniai jóga stúdióból!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3616474130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása