Az Eucerin már a bőrrák bizonyos típusának megelőzésében is segítséget nyújt
2021. június 11. írta: persica

Az Eucerin már a bőrrák bizonyos típusának megelőzésében is segítséget nyújt

Forradalmian új fejlesztésekkel jelentkezik a márka

Az utóbbi években egyre több szó esik a tudatos bőrápolásról és ennek részeként a fényvédelem fontosságáról. Ezzel szemben sokan még mindig eseményekhez kötik a fényvédők használatát, például a strandoláshoz. Mi a helyzet azonban a biciklizéssel, a kutyasétáltatással a parkban vagy a home office teraszon töltésével? Az Eucerin márka újdonságai idén nyártól még hatékonyabb védelmet nyújtanak, hiszen azon túl, hogy fájdalmas lehet a leégés, ennél akár súlyosabb következményekkel is számolnunk kell. A megújult formulájú Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél többek közt a bőr nyugtatásáért felel, míg az Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 orvostechnikai eszköz az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzésében nyújt segítséget.

Általában már gyerekkorunkban megtanuljuk a szüleinktől, hogy ha nyaralásra indulunk, tegyük be a táskába a naptejet, és kenjük be vele magunkat, ha kimegyünk a strandra, azonban felnőve jövünk rá, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. A nap nem csak a strandon éri a bőrünket, hanem az utcára kilépve vagy a saját kertünkben tevékenykedve is. Ezért érdemes tudunk, pontosan milyen készítmény lehet alkalmas a mindennapos használatra, amibe beletartozik a megelőzés és az utóápolás.

A megelőzés a leégés elkerülése mellett a súlyosabb szövődmények kialakulásának megakadályozását is jelenti. Az Eucerin® Actinic Control napozó fluid MD* SPF 100 egy olyan egyedülálló orvostechnikai eszköz, melyet az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzése, valamint az aktinikus keratózis terápia kiegészítő kezelése céljából fejlesztettek ki. Az aktinikus keratózis a bőr külső rétegének túlszaporodása és megvastagodása folytán keletkezik, lehet lapos vagy a bőr felszíne felé kiemelkedő, pikkelyes, lemezes vagy piros foltos heg, illetve seb. Elsősorban a világosabb bőrű embereknél jelentkezik, illetve azoknál, akik a munkájuk miatt többet tartózkodnak a szabadban, napsütésben. Az innovatív készítmény a felvitel után a bőrön finom filmréteget képez, mely hatékonyan védi a bőrt az UVA- és UVB-sugaraktól. Fizikai és kémiai fényszűrőket egyaránt tartalmaz, melyek elnyelik, visszaverik, valamint szétszórják a napsugarakat. Egyedülálló formulájának köszönhetően, rendszeres használat mellett képes megelőzni a nem melanóma típusú bőrrákot, mely egy rendkívüli fejlesztés eredménye.

Az Eucerin® Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél amellett, hogy hűsíti és regenerálja a napozással terhelt bőrt és aktívan enyhíti a napégést, testápolóként való napi alkalmazása – a napon tartózkodás előtt már 2 héttel elkezdve – megelőzheti a tünetek kialakulást, ezáltal kiváló kiegészítése a választott fényvédőnek. Megújult formulájának köszönhetően még gyorsabban beleolvad a bőrbe zsíros, ragacsos érzet nélkül, sőt hidratál és hatékony segítséget nyújt érzékeny, napallergiára hajlamos bőrre egyaránt.

Élvezd Te is tudatosan a szabadban töltött időt!

Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid MD SPF 100. Orvostechnikai eszköz. Aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzésére. Hatékonyan védi a bőrt az UVA- és UVB-sugaraktól. Fizikai és kémiai fényszűrőket tartalmaz, melyek elnyelik, visszaverik, valamint szétszórják a napsugarakat. 

Eucerin® After Sun Sensitive Relief napozás utáni gél-krém. Csökkenti a száraz bőr feszítő érzését. Könnyű, hűsítő formula, mely könnyedén beszívódik, zsíros érzet nélkül. Támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. Kifejezetten az Eucerin számára kifejlesztett, új illatanyaggal. Még az érzékeny, napallergiára hajlamos bőrre is

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Napjainkban az Eucerin® a bőrgyógyászok által közkedvelt bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin® megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek a magas bőrgyógyászati követelményeknek is megfelelnek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetően az Eucerin® kitűnő termékminőséget garantál.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6516589428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása