Az IKEA bemutatja az új VINDRIKTNING légminőség-érzékelő berendezést, amely megkönnyíti az otthonok levegőminőségének ellenőrzését
2021. július 31. írta: persica

Az IKEA bemutatja az új VINDRIKTNING légminőség-érzékelő berendezést, amely megkönnyíti az otthonok levegőminőségének ellenőrzését

A tiszta beltéri levegő fontos tényező az egészségünk szempontjából. A FÖRNUFTIG légtisztító bevezetését követően, az IKEA most bemutatja a VINDRIKTNING légminőség-érzékelőt azzal a céllal, hogy az emberek többsége számára lehetővé tegye a levegő minőségének mérését, hogy tisztában legyenek azzal, mit lélegeznek be az otthonukban.

Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a légszennyezés főleg a szabadban jelent problémát, miközben bizonyított tény, hogy a szennyező anyagok az otthonokban is ugyanúgy megtalálhatók, melyek egyrészt a beltéri berendezésből és tevékenységek által, másrészt a beszivárgó kültéri levegőből származnak.

„Azért fejlesztettük ki a VINDRIKTNING légminőség-érzékelőt, hogy az emberek mérni tudják a beltéri levegőben található szennyező anyagok meglétét, és láthassák, ha a levegőminőség szintje megfelelő, elfogadható vagy rossz – mondja Henrik Telander, az IKEA of Sweden terméktulajdonosa. – Az emberek az otthonuk különböző helyiségeiben is használhatják a VINDRIKTNING berendezést. A légminőség-érzékelő használata önmagában is értékes, de a FÖRNUFTIG légtisztítóval kiegészítve még hatékonyabb.”

A VINDRIKTNING légminőség-érzékelőt beltéri használatra terveztük. Piros, sárga vagy zöld fénnyel jelzi a levegő minőségét a kisméretű részecskék (PM2,5 *) mennyisége alapján. Tápkábellel egyszerűen egy konnektorhoz csatlakoztatható, ezért igény szerint az otthon bármely helyiségében használható.

A VINDRIKTNING légminőség érzékelő világszerte 2021 júliusában kerül az IKEA választékába. Megfizethető és magas hatásfokkal dolgozó megoldások kifejlesztése az otthon levegőjének tisztítása érdekében – egyike az IKEA hosszútávú terveinek. Hamarosan további termékekkel bővül a kínálat.

*A PM2,5 kicsi, belélegezhető részecskék, amelyek mérete 0,1–2,5 mikrométer.

Az IKEA-ról
Az IKEA formatervezett, praktikus, megfizethető és kiváló minőségű lakberendezési termékek széles választékát kínálja, amelyeket az emberekre és a környezetre odafigyelve gyárt. Az IKEA márkanév alatt több vállalat működik, több tulajdonossal, akik mind osztoznak a közös küldetésben: szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára. Az IKEA-t 1943-ban alapították Svédországban. A Range & Supply üzletágon belül az IKEA of Sweden AB feladata a mindennapos igények kiszolgálása az emberek többsége számára lakberendezési megoldások fejlesztése, tervezése és gyártása révén.

Az Ingka Csoportról

Az Ingka Csoport (Ingka Holding B.V. és alárendelt szervezetei) egyike annak a 12 vállalatnak, amelyek az Inter IKEA Systems B.V. társasággal kötött franchise megegyezés alapján IKEA-licensszel rendelkeznek. Az Ingka Csoport, amely az IKEA eladási csatornáit birtokolja és üzemelteti, három területen vállalkozik: IKEA Retail, Ingka Investments és Ingka Centres. Az Ingka Csoport stratégiai partner az IKEA franchise-rendszerében, amely 30 országban több mint 378 IKEA áruházat üzemeltet, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2020-as pénzügyi évben 706 millió látogatót fogadtak, közülük 6,2 millió tért be a magyar áruházakba, az IKEA.com weboldalaira pedig 3,6 milliárdan látogattak el. Az Ingka Csoport az IKEA víziójával összhangban tevékenykedik, aminek a célja szebb mindennapi életet biztosítani minél több ember számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát biztosítani olyan alacsony áron, hogy minél több ember megengedhesse magának.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7916644438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása