A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját
2021. szeptember 27. írta: persica

A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját

A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza - az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – a májusi International Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 4 darab bronzérmet.

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

Ezzel a 4 újabb éremmel éppen 100-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott termékei:

chocoMe Petit 9 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel

chocoMe Petit 21 - Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

chocoMe Petit 21 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel

chocoMe Entrée - Valrhona 66% étcsokoládé liofilizált málnáva, feketeszederrel és kékáfonyás joghurttal

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és vásárolható meg:

https://chocome.hu/products/awards

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.

marketing@chocome.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3816702102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása