THOMAS SABO Ékszerek Valentin-napra
2022. január 28. írta: persica

THOMAS SABO Ékszerek Valentin-napra

Hangolódjunk a szerelmesek napjára a Charm Club Charming Hearts kollekciójával

A THOMAS SABO a szerelmet ünnepli és hagyja, hogy a szívek beszéljenek. 

A  „Hallgass a szívedre!” kifejezést legszebben szimbólumokkal fejezhetjük ki, ezért a THOMAS SABO idén Valentin-nap alkalmából egy egész kollekciót mutat be, mely a szív témája köré fonódik. A Charming Hearts kollekció ékszerei szabadon kombinálhatók egymással, így hangsúlyozva a szív alakú ékszerekben megtestesülő üzenetet.

Az új Charming Hearts kollekcióban a diszkrét szívek sokféle formában jelennek meg: gyűrűkben csiszolt kövekként, karika fülbevalókon medálként és szívalakban formázott fülbevalóként, emellett pedig nyakláncok és karláncok elemeiként. A nemesfém minimalista megjelenésben, 925-ös Sterling ezüstben vagy romantikus megjelenésben, 18 karátos rózsaarany bevonattal ragyog. Sok ékszert fehér cirkónia kövek díszítenek.

Mivel a szerelmet nem csak Valentin-napon kell ünnepelni, a THOMAS SABO kiváló minőségű Charming Hearts darabjai az év többi napján is jól mutatnak.

A THOMAS SABO Charming Hearts kollekciója világszerte elérhető 2022. január 17-e óta a márka összes üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszer- és kiskereskedelmi partnereknél. Január 18. és február 14. között az ékszermárka a kollekciót az idei Charming Love kampányban mutatja be.

A THOMAS SABO márkáról:

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer-, óra- és szépségmárkája, amely lifestyle-termékeket tervez és értékesít nők és férfiak számára. A vállalatot Thomas Sabo 1984-ben, Lauf an der Pegnitz-ben, Dél-Németországban alapította, amely jelenleg közel 300 saját üzletet működtet öt kontinensen, összesen közel 1860 munkavállalóval. A Thomas Sabo központjában közel 490 főt foglalkoztat. A Thomas Sabo világszerte körülbelül 2800 kereskedelmi partnerrel dolgozik, emellett együttműködik vezető légitársaságokkal és hajózási társaságokkal is.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9216874660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása