ZIAJA BALTIC HOME SPA w e l l n e s s
2022. február 21. írta: persica

ZIAJA BALTIC HOME SPA w e l l n e s s

A Wellness, a test, a szellem és az elme jóléte

A wellness a belső egyensúly megteremtésének iránya. A jólét elérése nemcsak a betegségek nélküli életet jelenti. A wellness a jólét állapota, amely magas életminőséggel és megfelelő kapcsolatok fenntartásával jár önmagunk, valamint a környezetünk számára. Ezt úgy érheti el, hogy minden területen kielégíti az igényeit, fenntartva a köztük lévő harmóniát.

A wellness nem egy trend, inkább egy életforma. Egyre többen veszik észre, hogy saját maguk is gondoskodhatnak a jólétükről. Érdemes elkezdeni egy kis időt szánni olyan apróságokra, mint például a modern bőrápoló kozmetikumok.

A Baltic Home Spa wellness egy 7 arc- és testtermékből álló otthoni wellnesscsalád, tápláló, hidratáló, védő és ránctalanító tulajdonságokkal. A kakaó- és kókusz bőrpuhítók, a mandulaolaj és a folyékony shea vaj pihentető testápoló kompozíciót hoznak létre.

Az  étcsokoládé és a kakaó, valamint a kókuszdió és a mandula illatos duettjei megtalálhatóak az új Ziaja kozmetikumokban, amelyek kényeztetik az érzékeinket, így még nagyobb örömet okoznak a használatuk során.

A wellness szelleme szerint, ne feledje, hogy ez egy filozófia, amely önmagának és a természetnek a tiszteletén alapul. A Baltic Home Spa Wellness kozmetikumok vegán összetételű termékek, melyek természetes alapanyagokból készülnek és magas fokú biológiai lebomlással rendelkeznek.

A Home Spa wellness – modern kozmetikai termékek az otthoni spa rituálékhoz. A termékek illeszkednek az aktuális testápolási trendekhez, miközben gondoskodnak a környezet védelméről is.

Természetes eredetű összetevők kombinációja hatékony és biztonságos kombinációkat tartalmaznak a hatóanyagok nagy koncentrációjában. Termékek érdekes textúrákban, megjelenéssel a különféle bőrápolási szükségletekre. Vegán, bőr- és környezetbarát összetételek mikroműanyagok nélkül.

Fő, aktív összetevők: 

Növényi lipidek természetes kókuszolajok. 100% -ban természetes összetevők. Természetes kókuszillattal. Zsírsavtartalma miatt felgyorsítja a bőr természetes megújulását. Nagy ellenállása van az oxidációval szemben. Hidratálja és táplálja a bőrt. Csillapítja az irritációkat, napozás után is hatékonyan simítja a bőrt. Természetes kakaóvaj. 100% -ban természetes összetevők. Természetes kókuszillattal. Növényi zsír, melyet a Theobroma kakaófa érett magjából nyernek. Regenerálja a száraz és dehidratált bőrt. Feltölti a bőr lipidjeit, csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. Védő hatású, csökkenti a bőr túlérzékenységét a káros környezeti tényezőkkel szemben. A Ziaja kozmetikumokban található kakaóvaj a legmagasabb gyógyszerészeti minőségű.

BALTIC HOME SPA w e l l n e s s termékcsalád:
tusfürdő gél, kétfázisú habfürdő, közepes méretű szemcsés bőrradír, masszázs olaj, tápláló testápoló krém,
light formula hidratáló & bőremelő arckrém, ránctalanító arc & nyak szérum 

A Baltic Home Spa w e l l n e s  arcápolási termékek használata javasolt minden nap egy otthoni rituáléra, elegáns kókusz és mandula illattal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2217709268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása