A tisztán elektromos jövő Bulli modellje: világpremierjét ünnepli az új ID. Buzz
2022. április 11. írta: persica

A tisztán elektromos jövő Bulli modellje: világpremierjét ünnepli az új ID. Buzz

A Volkswagen és a Volkswagen Haszonjárművek március 9-én mutatta be a nagyközönségnek Hamburgban az új ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modelleket. Európa első, tisztán elektromos személyszállító és áruszállító kisbusz modelljével a Volkswagen egy további megoldást kínál a fenntartható és szén-dioxidtól mentes mobilitás területén. Az ID. Buzz a legmodernebb ID. szoftverrel érkezik és a legkorszerűbb biztonsági, kényelmi és töltési funkciók és rendszerek révén új mércét állít szegmensében. 

Az ID. szoftverének legújabb generációja új vezetéstámogató és töltési funkciókkal 

Az új modellcsalád vezetéstámogató rendszerei könnyed vezetést és tökéletes biztonságot garantálnak. Az ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modellekben az alapfelszereltség része a „Car2X” közvetlen környezetre vonatkozó figyelmeztető rendszer, amely más járművektől és a közlekedési infrastruktúra egyéb elemeitől érkező jelzéseket használja, hogy valós időben észlelje az esetleges veszélyeket. Szintén a szériafelszereltség része a vészfék-asszisztenssel rendelkező „Front Assist” rendszer illetve a kisbusz esetében a forgalmi sáv tartását segítő „Lane Assist” is. Az új szoftverrel új vezetéstámogató funkciók is érkeznek az ID. család kínálatába. Opcionálisan a tömeges adatgyűjtést használó „Travel Assist” funkció is elérhető, amely a részben automatizált vezetést támogatja a teljes sebességtartományban illetve – most először – az autópályán történő sávváltásban is segítséget nyújt. Szintén újdonság a már korábban mentett útvonalhoz kapcsolódó automatizált parkolást segítő „Memória funkció”. 

Akár 170 kW töltési teljesítmény, „Plug & Charge” és kétirányú töltési 

Ikonikus formavilág: az ID. Buzz a mobilitás fenntartható formájának új arca 

Átgondolt dizájn, tágas belső tér a mozgalmas élethez 

Hosszú tengelytáv, kompakt karosszéria 

Az első egyterű egy személyautó légellenállási együtthatójával 

Németországban készült  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9717805605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása