A MagyarBrands 2022 Innovatív és Kiváló Fogyasztói Márkája lett az Egyszülős Központ
2022. október 25. írta: persica

A MagyarBrands 2022 Innovatív és Kiváló Fogyasztói Márkája lett az Egyszülős Központ

Az Egyszülős Központ elnyerte az év Kiváló Fogyasztói Márkája és immár második alkalommal az év Innovatív Márkája címet a MagyarBrands pályázatán. A díjakat Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője vette át a mai napon. 

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét. Az elismerést olyan értéket képviselő márkák kapják, amelyek a minőséget és a megbízhatóságot jelentik a közösségük számára. 

A Szakmai Bizottság döntése alapján az Egyszülős Központ MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói és innovatív TOP márkák egyikeként. 

A MagyarBrands Innovatív Márka díjat az Egyszülős Központ már második alkalommal az identitás, a reputáció, a márkaépítés, az innovativitás és a társadalmi hasznosság terén nyújtott kiemelkedő eredményei alapján kapta meg.

A MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka címet pedig annak köszönheti az Egyszülős Központ, hogy immár közel 4 és fél éve segíti Magyarország egész területén és a határon túl is az egyszülős családok mindennapi életét, ezidő alatt több mint 27 000 családot ért el. Országos ismertsége és kedveltsége folyamatosan nő, egyre több egyszülős családnak nyújt támogatást és szervez különböző programokat. 

Az Egyszülős Központ az egyszülős családoknak nyújtott segítség és támogatás által olyan értékeket képvisel, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés, mely egyre fontosabbá válnak a pandémiát követő és a jelenlegi recessziós időszakban. 

Az Egyszülős Központról: 

A budapesti Egyszülős Központ 2018. májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, ahonnan hiányzik az egyik szülő. Az elmúlt több mint három évben a központ több mint 70-féle szolgáltatásával több mint 27 000 egyszülős családot ért el. Magyarországon ma több mint félmillió gyereket egyetlen szülő nevel, az egyszülős családok száma kb. 300 000. 2022 márciusában megnyílt a második Egyszülős Központ Budán, a Déli pályaudvar mellett, amely lehetővé teszi, hogy a budai agglomerációban és a Budán élő egyszülős gyerekeknek és családoknak is könnyen megközelíthető legyen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8617962352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása