Ragyogó és nőies: THOMAS SABO bemutatja a 2023-as tavaszi/nyári kollekció legújabb darabjait
2023. január 25. írta: persica

Ragyogó és nőies: THOMAS SABO bemutatja a 2023-as tavaszi/nyári kollekció legújabb darabjait

2023 tavaszán a THOMAS SABO a “joie de vivre” életérzést hirdeti, így az ikonikus Heritage kollekció nem is kaphatott más árnyalatot, mint a rózsaszín! Az ékszer és óramárka idén új termékvonalat is bevezet, a Sparkling Circles-t - az új termékek egyszerűen tökéletesek.

Az új Heritage Pink sorozat egy izgalmas összekapcsolása az időtlen eleganciának és az új trend színnek. A finoman kidolgozott, kézzel illesztett octagon kövek a csiszolt 925 sterling ezüst foglalatban a meleg, merész pink szín által még jobban kiemelik az aprócska cirkónia kövek eleganciáját. A filigrán láncok, fülbevalók és koktélgyűrűk még a hétköznapokon is egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

A kör az összetartozás és a tökéletesség jelképe – ezért választották ezt a szimbólumot a THOMAS SABO egyik legújabb termékvonalának, a Sparkling Circles-nek. A letisztult, mégis részletgazdag tervezés időtlenné varázsolja a 925 sterling ezüstből és a 18 karátos rozé bevonattal készült ékszereket. A termékvonal játékosságát a különböző méretű körök összekapcsolódása adja, melyek oldalát különböző színű kövek díszítik, valamint a THOMAS SABO betűinek gravírozása látható rajtuk.

A THOMAS SABO új kollekciója 2023. január 12-től lesz elérhető a márka valamennyi üzletében világszerte, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kijelölt ékszerészeknél és kiskereskedelmi partnereknél.

A THOMAS SABO-ról

A THOMAS SABO az egyik vezető nemzetközi ékszergyártó cég, amely sokoldalú dizájnt kínál szelektív és jó minőségű többcsatornás terjesztés révén. A THOMAS SABO 2009 óta tervez és értékesít órákat és 2019 óta napszemüvegeket is a 925-ös Sterling ezüstből készült, igényesen megmunkált ékszerek fő szegmense mellett. A Thomas Sabo 1984-ben alapult a dél-németországi Lauf an der Pegnitzben, és a cég világszerte több mint 70 országban képviselteti magát saját zászlóshajó üzletein, értékesítési pontjain, nagykereskedelmi partnerein és a www.thomassabo.com címen található globális online áruházon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9518034002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása