KÉNYEZTETÉS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL!
2017. július 15. írta: persica

KÉNYEZTETÉS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL!

SUN - A ZIAJA, NAPOZÓ TERMÉK CSALÁDJA

Javában tart a nyár, és sokan vagyunk bizonyára úgy, hogy csak állunk a kedvenc Drogériánk, vagy a Hiper-Szuper Market napozó termékcsaládokat felvonultató polcai előtt, és azt sem tudjuk melyiket, milyet, miért válasszunk....

Van akinek az ár a fontos, van akinek a spray a kedvenc, van aki a napozó olajokra esküszik, és sorolhatnám.

Mi most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a ZIAJA SUN családját tesztelhetjük. A gyermek  50 faktoros napozó krémet kap, és persze én is.

Szép tubusos és spray kiszerelésben is kapható. Az utóbbi neki a lehető leg praktikusabb... bár a kisasszony, nem az én fehér bőrömet örökölte, hanem csodaszépen barnul, azért a fényvédelmet és a prevenciót az ő esetében is fontosnak tartom.

ÉÉÉÉÉs ha már elértük, a ragyogó barna színt, akkor a napozás utáni bőr ápolásról se feledkezzünk meg! Shea vajat tartalmazó krém nyugtatja a bőrünket.

Napra ki, irány a víz, és az egészséges barna bőr :)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5712666155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása