chocoMe
2018. november 26. írta: persica

chocoMe

A chocoMe az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén ezüstérmet szerzett Firenzében


A legendás csokoládékölteményeiről világszerte elhíresült magyar chocoMe újabb nemzetközi kitüntetéssel tért haza, ezúttal Firenzéből, a rangos International Chocolate Awards világbajnoki döntőjéről – mindez nemcsak a manufaktúra történetében, de szakmai körökben is az egyik legnagyobb elismerés.

A 2018. november 17-én lezajlott exkluzív díjátadón a verseny kelet-európai szekciójában aranyéremmel díjazott idei újdonság ért el további sikereket. A mogyorós ízvilágú desszertkülönlegesség igazán kiemelkedő eredményt ért el a nagyon erős nemzetközi mezőnyben a tejcsokoládéval készített töltött csokoládé kategóriában, ami jellemzően az olasz csokoládékészítők territóriuma. 

A 2018-as International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén győzelmet aratott chocoMe termék:

Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel 

A nagyszabású esemény, amelyen a világ legnevesebb gasztroítészeitől a gálavacsoráért felelős szicíliai sztárséfig (Corrado Assenza) a szakma minden fontos nemzetközi szereplője részt vett, valamint az újabb kitüntetések fontos állomást jelentenek a chocoMe számára. A csúcsteljesítményekként értékelt csokoládékülönlegesség – ahogy eddig minden győzelem esetében – ezután is további prémium termékek megalkotására, eszményi és exkluzív, ám elérhető csokoládéálmok valóra váltására ösztönzi a magyar manufaktúrát.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9114394726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása