Winter Party-val búcsúztak az ősztől a Miss Balaton szépségei
2018. november 26. írta: persica

Winter Party-val búcsúztak az ősztől a Miss Balaton szépségei

Ezúttal is egy sejtelmes, különleges hangulatú bulival és divatbemutatóval búcsúzott az ősztől a Miss Balaton csapat. A szombat esti Winter Party-n több száz vendég mellett természetesen a tanácsadók, mentorok, valamint a szépségverseny királynői és korábbi döntős szépségei is jelen voltak.

Idén augusztusban került Tóth Lilla Hanna fejére a Miss Balaton koronája, így a szombat esti Winter Party-ra már gyönyörű királynőként érkezett a Buddha-Bar Budapestbe. Hanna a korábbi évek győztes és döntős szépségeivel együtt egy különleges divatbemutatóval is készült a több száz meghívott vendégnek.

„Nagyon vártam már a Winter Party-t, és szinte a döntő előtti izgalmakat éltem át, miközben készültünk a lányokkal” – mesélte Hanna. „Jól esik, hogy a korábbi Miss Balaton versenyzők ilyen gyorsan befogadtak maguk közé, egy igazán összetartó csapatba kerültem be.”

Természetesen ezúttal is jelen voltak a szépségverseny tanácsadói és mentorai. Többek között Dukai Regina, Iszak Eszti, Marton Adrienn, Szabó Dóri, Lipcsei Betta, Magony Szilvi, Gelencsér Tímea, Horváth Éva, valamint Epres Panni, akit férje, Benedek Tibor is elkísért. A szépségverseny szereplői mellett hírességek is feltűntek a party-n, Annoni Zita, Gianni, Liu Shaolin Sándor és Zimány Linda is a helyszínen bulizott.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7214394860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása