Elixir Botanique termékcsalád az Yves Rocher-tól!
2022. október 11. írta: persica

Elixir Botanique termékcsalád az Yves Rocher-tól!

Szenvedélyes és elkötelezett – a Botanical Beauty© kutatói mélyreható ismeretekre tettek szert a természetről és az ökoszisztémákról. 

A Yves Rocher márkát a kezdetektől fogva az inspirálta, hogy a növényvilág zsenialitása a bőrünkön is megmutatkozhasson.

25 éves kutatómunka eredményeként az Yves Rocher tudósai a Bioscience Innovation szabadalmaztatott hatékonysággal* rendelkező Elixir Botanique termékcsaládjuknál először ötvözték a növénytan és a tengeri biotechnológia terén szerzett egyedülálló szakértelmüket.
A legújabb tudományos felfedezések bebizonyították, hogy a tengerparti területek milyen jótékony hatással vannak a testre és a lélekre. Ennek az az oka, hogy az itt élők friss, oxigéndús levegőt szívnak be, jobban működnek náluk a természetes méregtelenítő folyamatok és nyugodtabban is alszanak. Azon dolgoztunk, hogy ezeket az előnyöket egyetlen arcápolóban egyesítsük. Ez a cél lebegett a szemünk előtt, amikor megalkottuk új Éjszakai helyreállító szérum melatonin hatással** nevű termékünket

Vásárlóink többsége folyamatos stressznek van kitéve életvitelének köszönhetően. Ez az alvás minőségére is azonnal kihat, ami meglátszik a bőrön is: fakóvá válik, a vonások megkeményednek, a ráncok hangsúlyosabbá válnak. Ez az ördögi kör a bőr idő előtti öregedéséhez vezet. Az öregedő bőr sokkal jobban ki van téve a környezeti hatásoknak, ráadásul nem képes helyreállítani saját magát az alvás fázisai során. 

PIHENÉS ÉS MINŐSÉG A BŐRNEK
A melatonin jól ismert alvást segítő képességéről, döntő szerepe van a minőségi alvásban is.                      Továbbá felturbózza a bőr bizonyos képességeit, antioxidáns és védő tulajdonságainak köszönhetően, melyek segítenek az öregedés látható jelei (például a bőrszárazság, a ragyogás elvesztése és a ráncok megjelenése) elleni küzdelemben.

A mai világban az emberek 80%-a nincs megelégedve az alvásminőségével. Ismerve az alvás minősége
és a bőr állapota közti összefüggéseket, megoldást akartunk találni a problémára.

A mai világban az emberek 80%-a nincs megelégedve az alvásminőségével. Ismerve az alvás minősége
és a bőr állapota közti összefüggéseket, megoldást akartunk találni a problémára.

LÉGZŐ BŐR REGENERÁLÓ NAPPALI ARCÁPOLÓ
Azonnali méregtelenítő hatás, a bőr újra lélegzik. 1 hónap után a finom vonalak és a ráncok mélysége csökken, a bőr állapota javult, egészséges és ragyogó.

LÉGZŐ BŐR REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI ARCÁPOLÓ
Az első reggeltől kezdve a bőr újra lélegzik, üde és élettel teli.

FÁRADTSÁG ELLENI GOLYÓS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ
A szemkörnyék azonnal hidratált lesz és ragyogó, védve van a környezetszennyezés káros hatásaival
szemben. A finom vonalak és a ráncok mélysége látványosan csökken.

FÉNYVÉDŐ PAJZS ARCRA
A magas, 50-es faktorszámnak köszönhetően, ez a folyadék felveszi a harcot a káros UVA/UVB sugarak
ellen, melyek felgyorsítják a bőr öregedését, valamint felelősek a sötét foltok megjelenéséért. 

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9517952078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása