Viszlát „Clean Girl”! Helló „Mob Wife”!
2024. február 27. írta: persica

Viszlát „Clean Girl”! Helló „Mob Wife”!

180 fokos fordulat a szépségtrendek világában

 

Új év, új trendek a szépség, a divat és a sminkek világában. Néhány hete már berobbant a TikTokon a legújabb trend, amely a tavaly hódító „Clean Girl”, tehát a természetes, letisztult megjelenés szabályait teljesen felrúgva, az elnagyolt, kirívó, a filmekből már jól ismert maffiózó feleségek megjelenését idéző „Mob Wife” stílussal hálózza be a szépség világát. Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője mesélt nekünk erről az új trendről és azt is elárulta, hogyan készíthetünk el magunknak pillanatok alatt egy erőt és tekintélyt sugárzó „Mob Wife” sminket.

Tavaly még mindenki a minimalizmusra esküdött, a természetes megjelenés, a no-makeup lookok hódítottak mindössze egy kis csillogással fűszerezve. Most azonban itt az ideje újragondolnunk ruhatárunkat és sminktáskánk tartalmát, egy időre félre tennünk a gyenge fedésű alapozóinkat, a pasztell árnyalatú szemhéjfestékeinket, halvány, üde pirosítóinkat és színtelen szájfényeinket, és egy kicsit bevadulnunk.

A sztárok világában már néhány hónapja megfigyelhető volt a változás, így csak idő kérdése volt, hogy a TikTok is felkarolja az új trendet, onnan pedig hamar átvegye az uralmat a szépség, a divat és a sminkek világa felett. A ”Mob Wife” nem a jó kislányok trendje, a tekintély parancsoló stílus sokkal inkább egy nagyhatalmú maffiózó feleségre emlékeztet. A hosszú körmök, a tupírozott és a nagy volumenű frizurák erőt és feltűnő eleganciát árasztanak, amely hatást az elnagyolt, kihívó sminkek csak tovább fokozzák. A „Mob Wife” sminkek, habár feltűnőek, nem a harsány színekről szólnak, hanem a magabiztosság, a szexiség, a tartás, és a bőség sugárzásáról.  Tehát mindenről, ami előkelő és nem visszafogott, ne feledjük, a finomság nem opció. Sminkünk alapjai az erős arckontúrok, a füstös szemek és a sötét nude, túlhúzott ajkak. A lényeg, hogy ne legyen tökéletes, ne legyen túlságosan „megcsinált”. 

A „Mob Wife” smink elkészítéséhez használjunk egy legalább közepes fedésű alapozót, majd egy mélyebb barnás színű bronzosítóval és sötétebb pirosítóval kontúrozzuk és színezzük arcunkat. Ezután következik sminkünk egyik legfőbb eleme, a szemsminkünk elkészítése. Károlyfi Edit ehhez az AVON legújabb szemhéjfestékpalettájának Gold névre keresztelt változatát ajánlja, amely világosabb és egészen sötétbarna árnyalataival könnyen készíthetjük el szemsminkünket, amelyet egy fekete Avon Glimmerstick szemceruzával tehetünk még drámaibbá. Húzzuk ki szemünket alul és felül is a fekete szemceruzával, és satírozzuk össze szemhéjpúderünk sötétbarna árnyalatával. Ajakkontúrunkat kicsit túlhúzva, elnagyoltan rajzoljuk meg egy sötét nude ajakceruzával, majd töltsük ki egy enyhén világosabb, de ugyancsak sötét nude színnel szánkat. Károlyfi Edit ehhez az AVON Simply Spice névre hallgató szájkontúrceruzáját és a Hydramatic matt ajakrúzs Hydra Fawn árnyalatát ajánlja. A lényeg, hogy ne legyen tökéletes, legyen merész és dacos.

A dús hajunkon, hosszú manikűrünkön és füstös sminkünkön kívül azonban megjelenésünk teljessé tételéhez szükségünk lesz még néhány kiegészítőre, hogy igazi „Mob wife”-ok lehessünk. Adjunk hozzá hatalmas napszemüveget, túlméretezett szőrmekabátot, állatmintás ruhadarabokat, vaskos arany ékszereket és fűszerezzük egy eleganciát sugárzó orientális parfümmel, amelyhez tökéletes választás lehet az Avon Attraction Awaken for Her illata. De mi a legvégső összetevő? A kiállásunk!  

www.avon.hu  

Az AVON-ról

Az AVON-nál hiszünk abban, hogy egy jobb világ a nők számára, egy jobb világ mindenki számára. Olyan szépségápolási márka vagyunk, mely segít kibontakoztatni a nők erejét, építeni önbizalmukat és lehetőséget biztosít számukra adottságaik kiaknázására. Világszerte Tanácsadók milliói értékesítik az AVON ikonikus termékeit közösségi hálózataikon keresztül. Az eladott AVON termékek árának több mint 20%-át arra fordítjuk, hogy jobb jövőt teremtsünk a nők számára*. Kiállunk a nők fejlődéséért: hiszünk abban, hogy meg kell hallgatni az igényeiket, beszélünk az őket érintő fontos kérdésekről, és azon dolgozunk, hogy pozitív változásokat idézünk elő. Az AVON és az AVON Alapítvány révén eddig több mint 1,1 milliárd dollárt adományoztunk, elsősorban a mellrák elleni küzdelem és a kapcsolati erőszak elleni harc támogatására. Az AVON a Natura &Co csoport része. * Tudj meg többet az AVON-ról és termékeiről a http://www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7218360821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása