HAMAROSAN CADENZZA LUXUS MULTIBRAND DIVATÉKSZER ÜZLET NYÍLIK BUDAPESTEN
2016. március 31. írta: persica

HAMAROSAN CADENZZA LUXUS MULTIBRAND DIVATÉKSZER ÜZLET NYÍLIK BUDAPESTEN

Budapesten, 2016. Április 1-jén megnyitja első magyarországi üzletét a Cadenzza. A Swarovski cégcsoporthoz tartozó vállalat olyan kézzel készített luxus divatékszereket gyárt és forgalmaz, melyek hazánkban korábban nem voltak elérhetőek. Az első hazai üzlet Budapesten, a Fashion Streeten lesz.

A 2012-ben alapított Cadenzza márka célja, hogy az ékszer egyfajta önkifejezési eszközzé váljon, és a hölgyek, akik viselik, a kiegészítők által magabiztosnak, gyönyörűnek érezzék magukat. Az üzlet célja, hogy vásárlóik az ékszerekkel ki tudják fejezni saját személyiségüket és egyedi stílusukat, megkoronázva ezzel megjelenésüket.

A Cadenzza a világ első multibrand luxus divatékszer forgalmazója, egy helyen kínálja a több mint 40 nemzetközi ékszer designer által tervezett, és gondos kezek által készített luxus divatékszereket.

A Cadenzza anyavállalata a világhírű Swarovski, mely több mint 120 éves tapasztalatával és magas minőségével garancia arra, hogy az üzletben vásárolt ékszerek mindig a legújabb divatnak megfelelőek, a leghíresebb designer márkák által fémjelzettek, luxus kivitelben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr748549526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása