ZIAJA - a kicsik nagy kedvence!!! Hab és Tusfürdők
2016. április 10. írta: persica

ZIAJA - a kicsik nagy kedvence!!! Hab és Tusfürdők

A Ziaja termékek gyártása innovatív módszereken alapszanak, rengeteg kitüntetésben részesültek. A cég kutató bázisában három laboratórium dolgozik együtt: kutatás-fejlesztési, fizika-kémiai, mikrobiológiai labor és a minőségellenőrzési osztály profi együttműködésben dolgoznak a legújabb innovációkban, kutatásokban.

A mérő és ellenőrző berendezések segítségével minimális tartósítószer kerül hozzáadásra, így az allergia kockázatát is csökkentik. Az allergia tesztek a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján és lengyelországi klinikákon, külföldön zajlanak. 

Védi a bőrt a kiszáradástól. Intenzív rágógumi illatú, erősen habzik. 3 évesnél idősebb gyermekek tesztelték bőrgyógyászok és gyermekorvosok felügyelete mellett. Parabén mentes termék.

A ZIAJA termékek a legjobb minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak, a legújabb technológia alapján készülnek, allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján (Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy), egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak, formuláit nem tesztelik állatokon, megfelelő PH egyensúlyúak. 

A Ziaja termékeket nem tesztelik állatokon. A készítmények úgy vannak kifejlesztve, hogy megfelelő PH egyensúlyúak legyenek, hiszen a bőr természetes védekező képessége csak így tartható fenn.

A cég célja, hogy versenyképes áron, magas minőségben minden korosztály számára elérhetőek legyenek a termékek. Az előírásoknak megfelelően, a legmagasabb minőségi szinten történik a kozmetikumok előállítása.

Tegyen az egészségéért adalékanyag mentesen, szerezzen be természetes Ziaja termékeket és bőre meg fogja hálálni a gondoskodást!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr428584738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása