A RIMMEL BEMUTATJA ÚJ NAGYKÖVETÉT  CARA DELEVINGNE
2016. április 11. írta: persica

A RIMMEL BEMUTATJA ÚJ NAGYKÖVETÉT CARA DELEVINGNE

London, 2016. Április 13. – A mai nap folyamán a Rimmel izgalmas bejelentést tett, megnevezte, hogy ki lesz a márka új nagykövete.

Ezentúl a sokoldalú angol modell - színésznő, Cara Delevingne is a Rimmel család tagja.

A londoni születésű, 23 éves ifjú sztár képviseli a kampányokban a trendi kozmetikai márkát.

Hatásos megjelenése és trend-diktáló személyisége alapján természetes volt, hogy képviselje a Rimmelt. Modellként hatalmas sikereket ért el, különleges tehetséggel megáldott színésznő, aki előtt fényes jövő áll, mindezeken túl egy inspiráló személyiségű fiatal nő.

A Rimmel Londonnal kötött együttműködéssel kapcsolatban Cara Delevingne elmondta:
“Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a Rimmellel dolgozhatom. Tinédzserként ez volt az első dekorkozmetikai márka, amit használtam és imádtam. Ízig-vérig londoni lány vagyok és a Rimmel pont olyan stílust közvetít, mint amilyen maga a város, trendi, vagány, kozmopolita megjelenést garantál.”

Cara egy igazi britt nagykövet és a márka fantasztikusan értékes partnere.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr608588496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása