Tavaszi színkavalkád AVON Gél hatású körömlakkok
2016. április 24. írta: persica

Tavaszi színkavalkád AVON Gél hatású körömlakkok

Az AVON Gél hatású körömlakkjai teljesen megújulnak, a körömlakkrajongók legnagyobb örömére. Az új, továbbfejlesztett formula, ápoló omega olajokkal gazdagadott, akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Az új Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt, mely a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható. A már megszokott színek mellett a paletta ráadásul további 6 új trendi árnyalattal bővül.

Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott. A fényes fedőlakk segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le. Bármilyen körömlakkal használható, így segítségével kedvenc lakkjainkat is tartósabbá tehetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr138659712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása