A HAPPY FAMILY bemutatja: DANUBIUS BUBBLES CLUB
2016. április 30. írta: persica

A HAPPY FAMILY bemutatja: DANUBIUS BUBBLES CLUB

Boldog gyermekek, pihenő szülők!

Sárkányok igenis léteznek! És, hogy ez mennyire igaz, azt tegnap megtudhattuk a HAPPY FAMILY által szervezett, fantasztikus találkozó alkalmával, melyben a Danubius Bubbles Club is bemutatkozott

A Danubius Hotels Zrt. gondozásában megjelent Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok I. – A bükfürdői kalamajka című mesekönyve. „A könyv, ami a valóságban folytatódik” egy fordulatos mese, mely kisiskolások és mesét kedvelő felnőttek számára egyaránt élvezetes olvasmány! A kalandokban és különleges szereplőkben bővelkedő történet párhuzamos világok, Rejtekfölde és Zsibongócia eseményeit köti össze.
A gyerekek és a barátságos sárkányok küldetésükhöz egyre több segítőt szereznek.

„Régi rejtekföldi mondás, ha körülötted bujkál a varázslat, ne sokáig töprengj, vesd bele magad.” – ez a Sárkánykalandok I. című kötetre is tökéletesen igaz!
A szerző, Felhőhegyi Balázs 17 éve ír meséket. Történeteit átszövi a hősök bátorsága, az igazság és az örök értékek keresése. Szerethető alakjai varázslatos módon kapcsolódnak össze az ember időtlen belső világával, így kortól függetlenül megérintik az olvasó lelkét.
A mese egyedi fantáziavilágát a Danubius Bubbles Club barátságos sárkányai – a nagyevő Drazsé, a bölcs Dany, az éles elméjű Tiko és a makrancos kis Yoyo - ihlették, és Németh Gyula izgalmas illusztrációi keltik életre. A művészi illusztrációk alkotója 15 éve dolgozik tervezőgrafikusként és illusztrátorként hazánkban valamint a tengerentúlon.

S hogy miként folytatódik a könyv a valóságban? Aki meglátogatja Zsibongóciát, azaz a mese helyszínét adó büki Danubius szállodát, saját szemével láthatja, illetve megtapasztalhatja!
A Danubius Health Spa Resort Bükfürdő területén az utóbbi időben megszaporodtak a sárkány-észlelések. Aki nem hiszi, járjon utána!

Felhőhegyi Balázs: Sárkánykalandok I. A bükfürdői kalamajka című könyve már kapható a Danubius szállodákban, a Danubius Hotels weboldalán, a Pagony könyvesboltokban és a Játékneten!

www.happyfamily.hu www.danubiushotels.hu/bubbles ‪#‎bubblesclub‬ www.danubiushotels.hu #happyfamily

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr28674766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása