A Bourjois tekintetek ultra-feketére váltanak! Dark Privilège
2016. május 16. írta: persica

A Bourjois tekintetek ultra-feketére váltanak! Dark Privilège

Új Twist up the Volume Ultra Black Edition Szempillaspirál. Intenzív szín, hosszú pillák, és rendkívüli méretű dúsítás. A Twist up the Volume szempillaspirál után most itt a rendkívülien intenzív Ultra-fekete verzió…  Ultra-Fekete formula.  A fekete pigmentek erősítik a mély és sötét smink-végeredményt, természetesen ultra-fekete árnyalatban. Tisztább, sötétebb és erőteljesebb; ezek a pigmentek intenzív és vibráló feketét alkotnak, mely egész napon át tart.

Twist 2-in-1 kefe két-pozíciójú ét-pozíciójú kefének köszönhetően, a Twist up the Volume szempillaspirál hosszít, szétválaszt, és egyenletesen fedi be a pillákat, ultra-teljes eredményt biztosítva. 1.pozíció: a sörték eloszlanak, optimális hosszúságot, és csomósodásmentességet eredményezve. 2.pozíció: a sörték közel vannak egymáshoz, hogy maximalizálják a festékmennyiséget, és még dúsabb, intenzívebb hatást érjenek el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr998722732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása