A Happy Family szervezésében bemutatkozik a: Danubius Hotel lánc Bubbles Clubja
2016. május 16. írta: persica

A Happy Family szervezésében bemutatkozik a: Danubius Hotel lánc Bubbles Clubja

" Boldog gyerekek, pihenő szülők "

Egy család életében igenis fontos és nagyon sok esetben megfoghatatlan dolog a PIHENÉS! Pláne egy vagy több gyermekkel... Mégis, hogyan lehetséges mindez? A Happy Family által szervezett sajtó eseményen mi is megtudhattuk, hogy a Danubius Hotel lánc a Danubius Bubbles Clubbal miként tudja ezt megvalósítani:

Ha jól választjuk meg a szálláshelyet, akkor mindez lehetséges. A szülők többsége azért vág neki nehezen az utazásnak, mert még listába szedni sem könnyű, nemhogy magunkkal cipelni azt a rengeteg dolgot, amire szüksége lehet egy kisgyermeknek. A Danubius gyerekbarát szállodáiban mindez rendelkezésre áll!

Mi, szülők, pihenni érkezünk egy szállodába. De a gyerekeink… ők valami egészen másért! Kicsik vagy nagyok, fiúk vagy lányok, félénkek vagy bátrak; őket a felfedezés, a kaland, az izgalom és a játék hajtja. Engedjünk teret vágyaiknak, hagyjuk őket néhány napig önfeledten játszani – mégpedig profi animátorok irányításával! A gyerekbarát szállodában a gyerekekre biztosan nem lesz gondunk, reggeltől-estig vidám tematikus programok várnak minden korosztályt! A Danubius gyerekbarát szállodákban a gyerekek kitüntetett  figyelmet élveznek - a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról! Szakképzett animátorok, izgalmas játékokkal felszerelt játszótér és játszószoba várja a kicsiket és nagyobbakat.  Az étteremben kialakított gyermek büfé sarok roskadozik a kicsik kedvenc fogásaitól. Az all inclusive kínálatból a tipikus nyári vízparti ételek, mint a lángos, a főtt kukorica és a sült hekk sem maradnak ki.  A gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak.  A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre.

Gyerekbarát Danubius szállodák: Danubius Health Spa Resort Bük, a Danubis Health Spa Resort Aqua Hévízen valamint a balatonfüredi Hotel Marina és Hotel Annabella. www.danubiushotels.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr98722362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása