A fesztiválok ihlette HIPPI kollekció a L'Oreal Paristól
2016. június 21. írta: persica

A fesztiválok ihlette HIPPI kollekció a L'Oreal Paristól

INFAILLIBLE SEXY BALM

A L’Oréal Paris újdonságait idén a fesztiválok trendteremtő világa ihlette, amelyek segítségével könnyedén hippi életérzést csempészhet hétköznapjaiba. Legyen szó akár fesztiválokról, partikról vagy csupán egy hétköznapi megjelenésről a sikkes hippi trend bárhol megállja a helyét. A Hippie Look elkészítésében pont az a legnagyszerűbb, hogy gyorsan kivitelezhető és rendkívül mutatós és egyben tartós, így egy forró nyári napon is megfelelő választás. 

Emeld ki ajkait az új Infaillible Sexy Balm ajakbalzsammal, melyben az ajakrúzsok intenzitása a balzsam 12 órás hidratáló erejével párosul. Az intenzív narancsos korall árnyalat valódi sikkes Hippie megjelenést kölcsönöz viselőjének, amellyel garantáltan magára vonzza a tekinteteket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr348829058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása