A Rimmel ikonikus arca, a szupermodell Kate Moss
2016. július 06. írta: persica

A Rimmel ikonikus arca, a szupermodell Kate Moss

A “THE LONDON LOOK” 15 ÉVE

A Rimmel & Kate Moss 15 éves együttműködésüket ünneplik egy különleges körömlakk és rúzs kollekcióval   

 

Két brit ikon összefogott.... és már 15 éves a “London look”.  Gyere és ünnepeld velünk a szépségipar páratlan együttműködését! A Rimmel és Kate Moss egy különleges körömlakk és rúzs kollekciót mutat be, mely Kate kedvenceit,  vörös és nude árnyalatokat tartalmaz. Fedezd fel az igazi brit vagányság legütősebb színeit.  

 

2001 óta a Rimmel múzsája Kate Moss, aki mindig a főváros merész stílusát és lelkét testesítette meg, és aki a London Look legautentikusabb szóvivője. Kate legikonikusabb megjelenéseinek tiszteleg az évfordulóra készült kollekció, amely a divatvilágban mutatott számtalan identitását ünnepli, a vörös szőnyegen vonuló sztártól a bohém istennőig.

 

Kate szavaival: "Hihetetlenül büszke vagyok 15 éve tartó kapcsolatomra a Rimmellel. Ez a márka nagyon közel áll a szívemhez, életem legelső rúzsa a Rimmel Heather Shimmer volt. Kapcsolatunk erősödött és továbbfejlődött az évek alatt és aktív szerepet játszom a kreatív megvalósításban. Az új évfordulós kollekció a kedvenc London Look-jaim közül tükröz néhányat az elmúlt tíz és fél évből. A vörösekre és a nude színekre fókuszáltam, mert ezeket szeretem viselni - minden árnyalat különböző oldalamat mutatja be."

 

Születésnapi Kollekció: Lasting Finish ajakrúzs By Kate

A Lasting Finis ajakrúzs By Kate volt a modell bemutatkozó makeup kollekciója, mely először 2011-ben jelent meg, a Rimmel és Kate kapcsolatának 10. évfordulóján. A Rimmel lányok az egész világon imádták és vásárolták az elmúlt öt évben. Erre a sikerre alapozva a születésnapi kollekció hat vágyva vágyott színből áll - három vörös és három nude - melyek mindegyikét Kate egy-egy klasszikus arca inspirálta. 

 

Születésnapi Kollekció: Super Gel Körömlakk 

Kate Moss szereti a szuperfényes manikűrt és a Rimmel innovációjának köszönhetően a Super Gel a professzionális géllakkozás 3D   teltségét és hibátlanul fényes felületét egyesíti.  Exkluzív, szabadalmazott kétlépéses Gel Colour rendszerét természetes fénnyel kell   kezelni a magas minőségű, akár 14 napon át tartó zselés szín és fény eléréséhez. Könnyű használni, úgy szárad meg, mint egy           normál körömlakk - nincs szükség UV lámpára

Kate büszkén adta nevét a körömlakk sorozathoz ezért minden szín az aláírását tartalmazó csomagolásban kerül a polcokra.

 

Ikonikus reklámkampány

A London Lokk 15 évét ünneplő sajtóhirdetésen Kate legikonikusabb stílusaiból kettőt jelenít meg. A Red look oldalon a végzet izzó asszonya elragadó skarlátszín ajkakkal és körmökkel. A Nude look oldalon a bohéman sikkes megjelenést mutatja be, bozontos mellényben, kócos hajjal. Mindkét képet Kate neve címerezi - jóváhagyásának aláírása.

 

Rimmel + Kate Moss = szépséges partnerség! Ünnepeld az ikonikus árnyalatokat, melyeket Kate álmodott meg, London Look megjelenései által inspirálva!   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr88869820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása