Kényeztető gondoskodás a Zewa-tól
2016. július 19. írta: persica

Kényeztető gondoskodás a Zewa-tól

A Zewa mandulatejjel átitatott toalettpapírjai prémium élményt varázsolnak az otthonokba.

Új termékkel bővítette toalettpapír portfolióját a Zewa, az ápoló mandulatejjel átitatott Zewa Almond Milk 4 rétegű toalettpapír testet és lelket kényeztető illatával és puhaságával a valódi luxus élményét nyújtja a fürdőszobában. A hozzá illő Almond Milk nedves toalettpapírral együtt tökéletes párost alkotnak.

A hagyományos és nedves Zewa Almond Milk toalettpapírok együtt használva nemcsak a gyengéd és alapos tisztaságról gondoskodnak a mindennapokban, hanem új, kényeztető élményt is nyújtanak. A kétszeres tisztítás által még alaposabb a gondoskodás, ezáltal könnyen válik a napi higiénia részévé.

A mandula már régóta ismert jótékony hatásairól, azonban most először jelent meg összetevőként a toalettpapírok piacán. A mandula ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt, valamint magas fehérje- és A, B illetve E-vitamin tartalommal bír.

 

Ismerd meg az Almond Milk termékeket!


Zewa Exclusive Almond Milk toalettpapír 

 

Zewa Almond Milk nedves toalettpapír 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr68900356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása