NaturAqua Emotion : Új íz, és új csomagolás a NaturAqua kedvelőinek
2016. július 19. írta: persica

NaturAqua Emotion : Új íz, és új csomagolás a NaturAqua kedvelőinek

Új külsőben kevesebb kalória! Újdonság, a lime-menta íz!

A tiszta víz színéhez közelebb álló, kékes-türkiz árnyalatú palackra vált a NaturAqua Emotion márka, és átlátszó, vizes hatású lesz a címke is. Az eddiginél hangsúlyosabban jelenik meg a csomagoláson az anyamárka, hiszen a NaturAqua Emotion ízesített vizek is ugyanabból a természetes ásványvízből készülnek, mint a NaturAqua. A megújult külső mellett egy új ízzel is bővül a kínálat. A lime-menta változat önmagában is frissít, de kiváló limonádé- vagy koktélalap is lehet a forró nyárban. A NaturAqua Emotion ízesített vizek júniustól már az új palackokban kerülnek a boltokba.

A NaturAqua Emotion névvel ellentétben a Coca-Cola Magyarország nem a megérzéseire, hanem fogyasztói kutatások eredményeire alapozta ízesített vizeinek megújítását. A vásárlók véleményét figyelembe véve, júniustól az eddigi zöld palackokat a tartalmat jobban kifejező, természetesebb, türkizes árnyalatúra cseréli le a márka mind a hét ízváltozatánál. A címke is átlátszó, vizes hatásúra vált, amelyen az eddigihez képest szembeötlőbben jelenik meg a NaturAqua márkanév, hangsúlyozva, hogy az Emotion vizek is a zalaszentgróti, természetes ásványvízből készülnek. A frissebb külsőn kívül az italok mostantól kalóriaszegényebbek lesznek a korábbiakhoz képest, amit a termékek címkéjén is feltüntetnek. A receptúraváltás egyértelműen tükrözi a vállalatnak azt a törekvését, hogy azoknak is választási lehetőséget nyújtson, akik az íz mellett az energia-bevitelükre is odafigyelnek. Ma már a Coca-Cola Magyarország termékportfóliójának közel fele csökkentett kalóriatartalmú- vagy kalóriamentes italokból áll, valamennyi nagy márkájuk kínál ilyen változatokat.

Új lime-menta íz

A csomagolás és a csökkentett kalóriatartalom újdonsága mellett egy új ízzel is bővül a NaturAqua Emotion-termékcsalád. A lime-menta változat a citrusos ízt még jobban kiemelő menta üdeségével kiváló frissítője lehet a forró napoknak önmagában, de akár limonádé- vagy koktélalapként is.  A citrusos ízek nagyon népszerűek, többek között ezért is esett a választás a lime-menta párosra, amelynek karakterességét csak fokozza a víz enyhe szénsavassága, igazi felüdülést hozva a nyári nagy melegben.

Az új lime-menta NaturAqua Emotiont elsősorban azoknak szánják, akik nyitottak és vágynak a frissítő változatosságra, a különleges ízkombinációk jelentette újdonságra. A boltokban már elérhető 0,5 és 1,5 literes palackokban, természetesen már az új csomagolásban. Júliusban kampány és bolti kóstoltatás is támogatja a termék bevezetését. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr168901370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása