Az igazi ASTOR Nő titka:
2016. szeptember 19. írta: persica

Az igazi ASTOR Nő titka:

az új Lift Me Up 3:1-ben alapozó, korrektor és highlighter, továbbfejlesztett formulával

Te igazi Astor nő vagy, így sminkeddel szemben is magasak az elvárásaid. Nem elég, ha az alapozó és korrektor „csupán” elfedi a hibákat és kiegyenlíti a bőrfelszínt, figyelembe kell venniük bőröd igényeit és ápolniuk is kell, hogy még fiatalabbnak tűnj. És most - hála az Astornak – az alapozó és a bőrápoló egyesítéséből megszületett a kívánt termék!

 

Az Astor bemutatja az új, továbbfejlesztett összetételű Lift Me Up 3:1-ben alapozót, mely kollagén termelődést serkentő szérumot tartalmaz, valamint a Lift Me Up 3:1-ben korrektort és highlighter-t, mely antioxidánsokban és vitaminokban (C+E) bővelkedik.

Ismerd meg az öregedésgátlást két egyszerű lépésben, melynek köszönhetően napról napra fokozhatod bőröd természetes ragyogását, arcszíned szépségét. Az Astor még tovább ment a bőr fiatalságának megőrzésében, ugyanis egy különleges rituálét ajánl a készítmények felviteléhez, melyet a híres, ázsiai masszázstechnika inspirált.

Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója nyilatkozta: „Fantasztikus, hogy egy alapozó bőrápoló tulajdonságokkal is rendelkezik. Engem teljesen lenyűgöz az Astor új Lift Me Up 3:1-ben alapozó és Lift Me Up 3:1-ben korrektort és highlighter bőrápoló tulajdonsága. Ez a két termék együttes használata hidratál, ragyogóvá teszi a bőröm és még feszesít is.”

 

Sokkal több, mint egy alapozó. A Lift Me Up 3:1-ben alapozó szuper ápoló szérumot tartalmaz, mely segít legyőzni az öregedés jeleit. Ráadásul hosszantartó, hibátlan fedést biztosít, láthatóan megemeli a bőrt, világosítja és hidratálja, így tűnik azonnal akár 5 évvel fiatalabbnak a megjelenésünk, és ez napról napra egyre csak javul. Hüha! A bőr láthatóan üdébb és ragyogóbb lesz, telis tele sugárzó energiával. Tökéletesen táplált és hidratált akár egész napon át.

A Lift Me Up 3:1-ben alapozó felvitele és viselése olyan könnyed és örömteli. A finom, krémes textura simán, egyenletesen fedi be a bőrt, tökéletes megjelenést garantál, nem fényesedik ki és elfedi a pórusokat. Kellemes érzést biztosít, akár egész napon át, izzadság és nedvesség álló. Az árnyalatok széles választékában mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt.

Az alapozó ultramodern csomagolást kapott, a négyszögletes, karcsú üvegben kézi pumpa diszpenzer adagolja az anyagot, a vörös kupak és mély piros és fekete grafika a termék prémium minőségét hangsúlyozza. A rózsás-arany Astor logó plusz látványelem,  luxus érzést ad a gondosan tervezett megjelenéshez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2511728427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása