Kerülj újra közel önmagadhoz
2016. szeptember 19. írta: persica

Kerülj újra közel önmagadhoz

... a DOVE Dermaspa cashmere testápolókkal és tusfürdőkkel

Bármennyire is imádjuk a forró napsütést, a vidám tengeri fürdőzéseket, vagy a féktelen fesztiválokat - a bőrünket a nyári vakáció ideje alatt ért külső hatások rendkívüli módon igénybe veszik. Itt az ideje hát, hogy újra foglalkozzunk egy kicsit önmagunkkal és az elhanyagolt testápolási rutinunkat újra felelevenítsük!
 
Mindenki bársonyos, pihe-puha bőrről ábrándozik, ezzel szemben a száraz bőr rengeteg nő számára okoz mindennapos fejfájást. Mégsem szükséges, hogy erre a jelenségre problémaként gondoljunk: inkább tekintsünk rá úgy, mint egy új esélyre, lehetőségre, hogy megtaláljuk az összhangot, a kapcsolatot a testünkkel, és egy vadonatúj, kényeztető rituálét alakítsunk ki magunknak.
 

A Dove ezen a területen is szeretne segíteni a nőknek: most ősszel két termékcsaládot is bemutat, amelyet kifejezetten a száraz és az extra száraz bőr számára fejlesztett ki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1311725335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása