Perfect Stay Gel Color körömlakk ésTop Coat fedőlakk lámpa nélkül, természetes fényben elkészíthető zselés hatású manikűrt biztosít
2016. szeptember 19. írta: persica

Perfect Stay Gel Color körömlakk ésTop Coat fedőlakk lámpa nélkül, természetes fényben elkészíthető zselés hatású manikűrt biztosít

Képzeld el, elég a természetes fény ahhoz, hogy profi manikűrös által elkészített, 3D hatású, mélytüzű és szuperfényes körömlakkozásod legyen, mely akár 14 napon át is kitart!

Az Astor most ezt lehetővé tette és büszkén mutatja be az új Perfect Stay Gel Color és Top Coat, 2 lépéses, lámpa nélküli zselés hatású körömlakkot.

A különleges, szabadalmaztatott zselés hatású körömlakk a forradalmi “természetes fény” techológián alapul, melynek lényege: nem szükséges LED/UV lámpa ahhoz, hogy a körömlakk szépséges fényében tündökölve a helyén maradjon, akár 14 napig is.

1.     Vidd fel tiszta körömre a Perfect Stay Gel Color lakkot 2 rétegben

2.      Aktiváld a speciális Perfect Stay Gel Top Coat fedőlakkal, elég egyetlen réteg.

A többit pedig bízd a természetes fényre! Alapozó lakk sem kell hozzá. Ráadásul eltávolításához elegendő a hagyományos körömlakklemosó, nem kell károsító anyagokat és módszereket használnod!

Az Astor márkát kedvelő nők mind rajonganak a Perfect Stay Gel Color körömlakk könnyű használatáért, a tökéletes, csíkmentes fedésért és a 3D-s, zselés hatású végeredményért, ami ráadásul gyorsan szárad. A végeredmény valóban olyan, mint a profi szalonban készült,  (LED/UV lámpa segítségével) zselés manikűr lenne. Az Astor formula olyan egyedülálló és különleges, hogy a fogyasztói kutatások kimutatták, az Astor Pefect Stay 2-lépéses zselés manikűrről a tesztelők 70%-a egyetértett abban, hogy

  • Könnyű a felvitele, hibátlan fedést biztosít, mintha profi szalonban készült volna manikűr
  • Csodálatosan csillogó, zselés hatású, szuper színben tündöklő, minden szögből fényes végeredményt biztosít
  • Azonnal teltebbnek tűnik tőle a köröm, vastagabbnak és formásnak, akárcsak a LED/UV lámpával készült gél manikűrnek
  • Eltűntet minden hibát a körmön, ultra sima felületet garantál*                                                                                                                      

Az Astor Perfect Stay 2-lépéses zselés hatású lakk egyesíti magában a teljesítményt és a stílust, széles színválasztékában mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illőt. Minden gyönyörű színt a kifutók világa inspirált, így valóban emlékezetes benyomást keltenek.

*43 nő, 14 napon át tartó tesztelése alapján

Az Astor kategória győztes körömlakk technológiája a szabadalmaztatott copolymerekre épül, ennek köszönhető a tökéletesen sima felület, mely eltűnteti az egyenetlenségeket és hibákat, valamint fényre reagáló anyagokat tartalmaz, melyek maximalizálják a színek tisztaságát és zselés csillogását. A formula E vitamint is tartalmaz, ami erősíti a körmöket. Végül az Astor termékfejlesztői a tengerből merítettek inspirációt, vörös algát és tengeri hínár kivonatot adtak a formulához, valamint hidrolizált gyöngyproteint.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7011728415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása