5+5 cipőtipp a tökéletes női gardróbhoz
2016. október 26. írta: persica

5+5 cipőtipp a tökéletes női gardróbhoz

Idén „must have” a metál platform és a bokacsizma

Tűsarkú, balerina, sportcipő és bokacsizma: bizony nem könnyű eligazodni a színek, fazonok és sarkak végtelen forgatagában. Milyen cipőkre van szükség egy női gardróbban? Hogyan válasszunk a legújabb trendek közül? Hogyan szabjuk saját magunkra a divatot? Az alapdarabokról és a legújabb cipődivatról is szó esett a legutóbbi Arena Stílustitkok Workshopon, ahol Oláh Dóra stylist, Takács Bernadett pszichológus és Orosz Barbara volt a divatrajongó közönség segítségére. Lássuk a szakértők legfontosabb gardróbtanácsait az őszre!

Egy stílusos topán nemcsak magabiztosabbá tesz, de szebbé is varázsolja a szürke hétköznapokat. Ha nem is lehet akkora cipőgyűjteményünk, mint Carrie Bradshaw-nak, érdemes beszerezni nemcsak trendi, de időtálló darabokat!

Mielőtt bevásárlókörútra indulunk, nem árt figyelembe venni, hogy amit viselünk, az sokkal többet elárul rólunk, mint amit elsőre gondolnánk. Kutatások szerint egy színes, feltűnő lábbeli nyitottságra, extrovertált személyiségre utal, a praktikus, kényelmes cipőt viselőket együttműködőnek gondoljuk, míg egy új és jól karbantartott lábbelit szerintünk az vesz fel, akinek fontos, hogy mit gondol róla a környezete. Ha tisztában vagyunk a stílusunkkal, máris nyert ügyünk van! Ami a cipősgardróbunk összeállítását illeti, érdemes sorra venni az alábbi tippeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1011841645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása