KIÉ A LEGFRISSEBB ARC A VÁROSBAN?  
2016. november 22. írta: persica

KIÉ A LEGFRISSEBB ARC A VÁROSBAN?  

A Rimmel bemutatja a FresherSkin SPF15 alapozót: Csodálatosan természetes fedés, a végeredmény pedig friss, matt hatású arcbőr, akár egész napon át

Szeretnél egy olyan alapozót, ami pillekönnyű és egész napon át friss kinézetet kölcsönöz a bőrödnek? A Rimmel London bemutatja a légiesen könnyed textúrájú FresherSkin SPF 15 alapozót. Közepes fedés, szinte észrevehetetlen érzés, hibátlan, egységes, természetes arcbőr, mely frissnek tűnik egész napon át, matt hatású végeredmény. Nos, Szépségem, most igazán felfrissülhetsz!

Friss innováció

A FresherSkinegy lélelegzetelállítóan könnyű alapozó, ami a forradalmi felfedezésnek, a gyorsan átalakuló formulának köszönhetően a bőrön vizes-gél formából frissítő, krémes állagúvá válik.

A formula gyorsan megszárad, és szépen terül el a bőrön, matt hatást és üdítően friss érzést garantálva egész napon át. Nedvesség és izzadtságálló, ultra selymes és légáteresztő formulája nem tömíti el a pórusokat, nem ül meg a ráncocskákban. Szinte észre sem veszed, hogy viseled! 

A bőrápoló formula ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek megkötni a bőrön a felesleges olajokat, így matt hatást biztosít egész napon át. Aloét, kamillát, tengeri alga kivonatot tartalmaz, melyek bársonyossá varázsolják a bőrt. A természetes összetevők ápolnak, csökkentik a kipirosodást, javítják a tónust és fokozzák a tömörséget. Továbbá SPF 15 faktoros fényvédőt is tartalmaz, mely véd a nap káros hatásától.

Friss stílusban

A FresherSkinalapozó  tömör, kerek, duplafalú üvegtégelye máris érzékelteti, hogy milyen forradalmi, átalakuló textúrájú terméket rejt. A gyöngykék tető és az alapozó színével megegyező matrica, valamint a terméknév fényes pinkje utal az alapozó luxus minőségére.

Ez a csomagolás különbözik minden eddigi Rimmel alapozótól, egyértelműen utal a különleges textúrára. 

Georgia üdítően friss megjelenése

A lenyűgöző reklámkampányban Georgia May Jagger, a Rimmel nagykövete és reklámarca, olyan friss, akár az angol rózsa. A Fresherskin alapozó #200-as árnyalatát viseli, friss és teljesen természetes a hatása.

Mutasd legszebb arcod, ebben segít a RimmelFresherSkin alapozója!

Get the London look.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4511988416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása