MIKULÁS FUTÁÁÁÁÁS Immáron 3. alkalommal a Rossmann támogatásával
2016. november 22. írta: persica

MIKULÁS FUTÁÁÁÁÁS Immáron 3. alkalommal a Rossmann támogatásával

Gyere és fuss TE is velem, én biztos ott leszek a többi Mikulással együtt!

Ismét közeledik a Mikulás ünnepe és ennek apropóján az immár harmadszor megrendezett Rossmann Mikulásfutás. Idén december 4-én kora délután gyűlünk össze, hogy piros ruhába bújva, vidáman átszeljük a gyönyörűen kivilágított belvárost.

Velünk fog futni Iszak Eszti, Tápai Szabina és Kucsera Gábor is! A táv csupán 2 kilométer, így mindenkinek – akár ifjabb családtagok számára is – könnyen teljesíthető!

Ha Mikulás, akkor jótékonyság és ajándékozás: a helyszínen az állami gondozott gyermekeket megsegítő ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtünk. Hozz Te is az óriás puttonyba író- és iskolaszereket, gyerek és ifjúsági könyvet, finomságokat vagy játékokat számukra.

A részletes információt a Mikulásfutásról (útvonal, futamidőpontok, versenyközpont) itt találod: http://www.futanet.hu/cikk/3-rossmann-mikulasfutas-2016/15869

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1311989708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása